Hatar kollektivtrafiken idag!!

Söndag igen, shit va helgen går snabbt! I går var jag, Andreas och Tim på inflyttningsfest i Hässleholm. Va på stan under dan o förälskade mig i en tunika som jag bara va tvungen att köpa, kände mig så bekväm i den! Festen var över förväntan, träffade en del gamla kompisar sen gymnasietiden =) Vi kände oss till en början lite udda men allt eftersom alkoholen flödade blev plötsligt alla kompisar med alla *alkoholens underverk* Eftersom Tim inte fyllt 18 än var det inte tal om att hänga med festen vidare ut utan vi skulle ta tåget hem 23:20, det efter gick inte förän 01:55 och då skulle inte Tim hinna med bussen vidare till Åhus från Kristianstad. Sagt och gjort, tackade för oss och begav oss ner till stationen. 23:30 sa de i högtalarna att tåget är inställt och det blir ersatt med buss. Vi traskade över på andra sidan stationen och väntade ytterligare en halvtimme innan vi fattade att bussen inte kommer heller. Sprang o kollade på tv-skärmen inne på stationen och nästa buss kommer inte förän 03:15!!! *suck* Lillen ringde och kollade om nån av hans kompisar kunde hämta för en billig peng, ingen kunde. Taxi skulle gå på 700 kr så vi fick ringa Andreas föräldrar som precis kommit hem från Malmö, de fick sätta sig i bilen igen och köra för att hämta oss. De e GULDvärda! Stationen stängde 00:00 så vi stod ute och frös ett par timmar och va hemma ca 02:00. Tur vi var runda under fötterna och kunde roa varandra! *haha* Lillen somnade på soffan här hos oss.. mysigt!

Imorse när vi vaknade gick jag en promenad med Abbe, skrattade för mig själv när jag mötte en tjej med håret som ett fågelbo ihopsnurrat med ett gummiband, klädd i festblåsa och ensliten kasse under armen.. hon gick på bara stumporna och tittade upp så förskräckt på mig. Hela hon bara skrek "NÄ, JAG HAR INTE SOVIT HEMMA INATT!!!" Usch va man känt sig skamlig i sådana situationer.. Stackars tjej! *voine voine*

Idag är det inte mycket på schemat, bara mys o slappt. Har varit och handlat till ikväll, ska panera egen schnitzel, koka potatis och ha grönpepparsås, till det blir det mozarellasallad med smarrig vinegrett *MUMS* Längtar redan! Köpte också varsen liten gottepåse till oss, ska försöka att sluta med sötsaker nu båda två så Andreas fick en påse me sina favoritnötter pistage och jag fick en påse cashewnötter. Det ska förtäras till Wallander..

Nu ska jag lägga mig under täcket och läsa söndagsbilagan och kanske lösa lite kryss *pensionären själv*

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Lilla_Fröken

nä nu får du se till att göra nåt mer ungdomligt, ut och skräm gamla tanter på stan!

2007-04-30 @ 07:11:29
URL: http://www.lillafroken.blogspot.com
Postat av: Linda Hili

Hejsan hoppsan...

Hoppas du haft en bra helg/ledighet =)

ses snart...

puss och kram =)

2007-05-01 @ 21:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0