Valborg

Orkade inte blogga igår.. va så trött efter arbetsdagen.
Man vet aldrig vad som komma skall på mitt jobb, därför får man ständigt vara på sin vakt.
Kom hem lite innan 18.00 o mötte älskling i dörren som skulle sticka o träna, beslöt mig för att lägga mig en stund o vila tills han kom tillbaka, kändes som 5 röda så va han tillbax! Snaaark..

Tisdagkvällen visade DH i vanlig ordning, lika bra som alltid, underbara serie!
Önskar att vi kunde va i fatt Grey`s me så vi kan börja glo på det också om onsdagarna.. så går det när man inte kan hålla sig o ska kolla i förväg.

Idag har jag plockat lite här hemma nu under förmiddagen, sen gick jag o Abbe till parken o kastade pinnar.. inte han utan jag, han hämtade mest dem ;)

Idag e det alltså Valborg, fram till vuxen ålder firade jag det utan att veta varför. Låter sådär smart men så e det..
Nu vet jag knappt samma dag om vi ska fira eller vi mest ska njuta av varandras sällskap, som går alldeles utmärkt. Men jag tror bestämt att vi ska träffa vänner o grilla o det e ju verkligen inte fel det heller! Får väl se sen hur det blir. Jag vill liksom se brasa.. inte bara grillen utan en STOOOR brasa, som man gjorde förr.
De finaste minnena jag har av Valborg va när jag va sådär 6 år, när vi bodde brevid Furehov i Åhus o hela området gick dit. Grillade korv och tände en stor brasa, massa småstånd med lotter och fika. Alla var glada och hade trevligt tillsammans, och vi barn sprang runt med våra kronor att köpa lottor av, kommer ihåg att jag vann en enda gång -  en SPETTEKAKA! Blev så besviken o sur... kunde varit utan likaväl.. örk.
Sen varför jag inte minns så mycket i åldrarna där vid 15-18 år kan jag tyvärr inte svara på.. mamma, läser du förresten??
Hrm.. vi tar det en annan gång


På fredag ska vi hem till Andreas föräldrar, hans mor och farföräldrar kommer också.
På lördag blir det Simrishamn, där mamma o pappa har husvagnen i helgen, mysigt! Hoppas på strålande solsken då!

Nähä, om man skulle..?
Jag måste äta ngt känner jag.. *kurr kurr i magen*

Ha nu en riktigt mysig valborg vad ni nu ska hitta på!


//Anna


bloggarlusten..? HALLÅÅÅ?

Ibland bara försvinner den... bloggarlusten alltså. Kanske är det för att jag inte hittat på ngt sådär överdrivet roligt att berätta om men iaf..

Det har varit en bra dag idag!
Började med sovmorgon, sen satte jag igång o pluggade. Kom en bra bit faktiskt, nöjd över mig själv!
Sen vilade jag en stund.. o Abbe me såklart, allt matte gör ska han göra =)
*underbara han*
image763
Sen ringde jag o kollade om S o barnen ville äta glass på stan men de va redan uppbokade, likaså E så jag gjorde mig iordning o gick upp på stan själv. Ville komma ut o se lite människor.. Vet att jag får smått panik annars när jag bara sitter inne när solen skiner ute.
Väl i stan fyndade jag, en megasöt kjol för endast 79:-
 
En klänning för endast 99:-

(Ser ut som svart mönster men det e brunt)
Leggins till klänningen(bruna) och en tröja som passar färgerna till kjolen

Mycket nöjd!
Behöver ett par nya vita skor me.. hm.. vanliga vita tygskor typ.. det finns det ju faktiskt gott om så det ska jag ordna.

Träffade S o en av hennes knoddar, sååå söt e hon! Skulle vinka till mig men peeekade istället, aja, jag fattar liksom ändå, hon menade *vink vink* för jag fattar bebisspråket, sådeså!
Träffade andra roliga människor me som jag inte träffat på lääänge så det drog ut på tiden lite extra i stan. När jag kom hem gick jag me Abbe en långrunda, varken han eller jag vill gå in.. solen e så härlig!
Massa dofter ute också, sommardofter! dem som man bara tar för givet i augusti när man e lite trött på värmen.

Nu lagar jag lax! Kokta färskpotatis med skalet kvar, lax i ugnen med kryddor, dill, färska champinjoner etc. *slickar mig runt munnen*


Glömt o visa er korten på hur jag såg ut i håret när jag kom hem från frissa
image764
image766image765
image767

Jaha, om man skulle...


Så lugnt, så lugnt..

Klockan är snart 22 och jag funderar redan på att decka i säng.. Ska jobba imorgon så just därför sitter jag här, en lördagskväll utan mannen min hemma.. Annars hade jag nog inte varit ensam, kanske hängt med Emma på fest, kanske grillat där älskling e o grillar, kanske åkt hem till mina föräldrar.. men nä, jag e hemma o gosar med världens bästa Albert! Jag sörjer inte direkt att jag ska jobba imorgon, har saknat jobbet lite.. det var längesedan jag va där! Saknar ungdomarna.. faktiskt. Dessutom är det veckans HEMSKASTE dag så jag kan lika gärna jobba o göra nytta, o pricken över i:et e att jag kan jävlas med dem som mår dåligt medans jag mår HAJ LAJF!
*moahahaha*
image759

Idag har jag beställt en ny plattång! Det var verkligen på tiden..
Den första och enda jag haft fick jag när jag tog studenten av mina föräldrar. Den använder jag än idag.. dock inte ALLS bra för håret men sånt fanns ju inte då (de som idag e bra för håret)
I fredags när jag varit hos frissan o hon plattat det till mig märker man så stor skillnad på håret, den plattången hon använder gör underverk!
Dessutom har Andreas berättat många gånger i helgen hur fin jag är i platt hår och att han nästan skulle kunna tänka sig att ge mig en plattång (eftersom jag tjatat läääänge) för att jag ska ha plattat oftare, haha!
Men så tänkte jag.. nä minsann, jag ska köpa mig en riktig plattång o vårda mitt hår. Så länge som jag har den är den värd vartenda krona. Plus att den är vårdande och gör mitt hår helt LOVELY!!
image760
Den här skönheten blev det! Åååh, jag kommer bli så vacker i håret!
Tanken är att håret ska växa ut nu för första gången på många år och ska det vara långt ska det också va kvalitè på håret, annars kan jag lika gärna klippa av, färga o mixtra som jag alltid gjort innan.
Den här kostar egentligen 895:- men jag betalar 525:- och det är ju faktiskt inte så farligt för en plattis som har de här finesserna!
Läs mer om den här

Nä, nu ska jag gulla lite med min Albert, sen plocka fram kläder till imorgon så jag får sova in i det längsta..
*snark*

Sov så gott vänner

image761
Tänk på det!!
*moahaha*
Evil meee...











blomsterdag

My god va jag älskar våren/sommaren!!
Att få vakna till detta fina väder gör att man ser lite mer positivt på dagen som väntar.. för mig iaf!

I förmiddags ringde jag mamma o hon befann sig på stan, så hon hämtade upp mig o vi åkte ut till Solhaga för lite najsiga blommor, o det blev det minsann!
Köpte en kokospalm, bilden gör det inte riktigt rättvist för den e ganska stor o så mycket vackrare i verkligheten, fast så e det väl ofta. Får extra sommarkänsla av den, o den passade in perfekt..
image750
Sen blev det en kaktus till älskling, han gillar mest kaktus o köttätande växter (?) hm.. men iaf, så det fick han
image751
Mamma köpte fina uteblommor till mig så det blev lite på balkongen också. Håller på att fixa där ute lite.. inte så lätt att göra det fint när man bor i trååååkig hyreslgh på första våningen där folk bara hoppar upp o snor, så man får tänka sig för vad man plockar ut dit.
image752 
image753 
image754
Bundit ihop lite bambupinnar också för att minska insikten lite, då kanske man slipper killen som kollar sporten på vår canal+ om kvällarna.. Han o barnvagnen.. hm.. undra om han fjäskar hemma o tar på sig att gå en sväng me lill*n så stannar han utanför oss o glor på fotboll.. haha!
Fast jag e inte klar än.. men det e framsteg än sålänge!
image755
Före..
image756
efter..

Gjorde ett arrangemang också, de grejerna hade jag redan..
image757
Oj va bilder det blev nu.. så e det när jag laddat upp bilderna från kameran!
=)

För övrigt får jag spel på mina lärare.. tycker olika gällande arbetet jag skriver, jag vet varken fram eller tillbaka, inte in eller ut heller för den delen.. suck.. när denna skolan e slut- åååh va härligt det ska bli!

Ikväll har vi ätit köttfärspaj med sallad, det blev riktigt gott! Så när jag ändå har slängt upp massa bilder kan jag ju slänga upp en på pajen me,, hehe
image758

Kolla va fint kanterna håller sig uppe! Tack vare den nya teflonformen jag fått av mammsen..
Andreas greppade inte riktigt det förän EFTER han satt kniven i den.. *grrr*
Tror det klarade sig..
Jag ska inte snacka.. satte kniven i fingret innan, klant e jag! Hur korkad får man va som håller en liten vitlöksklyfta med tre fingrar o skär med kökskniven rakt genom löken - o ner i fingerblomman!!
Aoajaoaoaaaoo..
man kan öppna såret lite sådär halväckligt också.. haha, blörk!
Det värsta e att det blöder så mkt på fingertopparna.. fast det har som tur är slutat nu!

Nä.. MIN tv-kväll ikväll o det ser jag fram emot!

Imorgon e det favoritgäster som kommer på en ny (för dem) spännande rätt som heter
Raclette
Den är inte ny för mig eftersom jag ätit det sen jag va liten då min pappa jobbade i Schweitz (deras nationalrätt)

Spännande o skoj men framförallt ska det bli GOTT!!
(Andreas fick ett eget järn av mina föräldrar nu när han fyllde år, han älskar det sen han fått smaka det hos dem..)
*hihi*

Nu ska jag plocka lite här hemma innan tv-kvällen sätter igång!

Ha en bra kväll!


Lovebirds

image744

image748

Kontakta Anna på
[email protected]

TACK!!!

                                         


mehh!

Har färgat min förbannade utväxt idag.. det finns inget tråkigare, o det finns heller inget fulare än när det ljusa håret växer ut under det mörka o man ser nästan tunnhårig ut.. nä, nu e jag hel igen!

Har gått en lååång runda me Abbe idag, som många andra dagar. T.o.m Abbe blev lite flåsig av rundan, hihi! Men det gör oss gott!
Jag tycker en sak e så synd.. pga av allt som händer runt om en, pga alla hemska människor det finns har jag blivit lite skeptisk mot att gå själv i skogen. Jag tycker det e kusligt även på dagen.. Tittar mig om axeln o känner mig inte alls trygg i det längre. Synd för att jag tycker så mycket om att gå i skogen me Abbe, nu powerwalkar jag nästan igenom.. töntigt kanske men jag gillar det inte alls.

Ikväll e det De Desperata.. helt underbart! den timmen går så snabbt så det nästan e sorgligt.. sen e det en heeel vecka till nästa avsnitt, taskigt värre!

Imorgon måste jag ragga upp någon som vill dra till tivoliparken (eller nåt annat mysigt ställe) där jag kan få bjuda på fika. Bestämt me S o barnen att vi ska ha picknick i veckan, undra om de kan imorgon? Ska minsann ringa o kolla.. Tänkte ju baka med, smarrigt! Fick ju ny form av mamma som jag måste inviga, plus att jag har blåbär och hallon i frysen, en god sockerkaka me bär i kanske? Muffins? hm.. ska nog få ihop ngt!

Vet ni? huskollen fortsätter, det finns ett par till vi ska kolla på nu...åååh, det e så spännande!!
Samtidigt som jag myser o tycker det e kul nu o va spekulant vill jag SÅ HÄÄÄR gärna ha ett hus NUU!
Kan bero på det vackra vädret? Fast jag har velat länge.. Kunna fixa o dona som man själv vill, betala till sig själv. Ha friheten, slippa störiga grannar (iaf vägg i vägg), trädgård, grilla o släppa ut Abbe så han får springa fritt!
Så mycket jag vill med hus.. Har ju vuxit upp i hus och man blir nog lite bortskämd med det.
Blev så glad när Andreas sa "Du, jag skulle vilja ha ett växthus där vi kan odla tomat o paprika o sånt, vad tycker du?" JAAAAAAAA svarade jag... =)

E det nu man säger : Den som väntar på ngt gott...?

image740

image743
haha



till salu

Hej allihopa!!
Några av er vet att jag målar en hel del, nu har det blivit lite mindre pga tidsbrist och dåligt med cash.. Tänkte sälja några av mina verk så om ni är intresserade av någon av tavlorna i detta inlägget, kontakta mig gärna här eller per mail så kommer vi överens om ett pris.
[email protected]

image734
1. Kvinna bakifrån

image735
2. Man och kvinna

image736 image737
3.
image738
4.

Tack för mig =)

ps. bilderna e tagna med mobil så vill ni ha bättre bilder går det att ordna.. d.s.

37 dagar kvar!!!!!

Dagen har gått även idag.. ibland e det segt, man e aldrig nöjd! När jag jobbat/pluggat mycket vill man bara va hemma, när jag nu gått hemma en vecka o pluggat vill jag göra något annat. Det händer faktiskt att jag sover för att jag tycker det e tråkigt.. inte alls bra, vet hur jag funkar.

Tycker det är så tragiskt med den här 30åriga mannen som hittats i kanalen. Iofs skönt för anhöriga och hans vänner att få ett "slut". Det måste tära fruktansvärt på en när någon nära är försvunnen och man inte vet vad som hänt. Som man kan läsa mellan raderna verkar det vara en olyckshändelse, att inget brott ligger bakom. Det känns bra tycker jag.. eller bra o bra. På något sätt bättre än om något avsiktligt ligger bakom mannens död.. Det känns så skrämmande för att det är så nära.. Min ena bror är i samma ålder o kanske jag rent av vem vem han är? Precis som jag ibland är hade han varit ute och roat sig, men kom aldrig hem.. hamnade där i vattnet av någon anledning. 
Hur kanske vi aldrig får veta..
Sänder mina tankar till 30-åringens familj och vänner..
image733

För övrigt har jag idag pluggat, varit på bibblan, solat, lagat mat, cyklat o promenerat me Abbe m.m
Kortfattat och bra! Ögonen börjar blir trötta nu.. *zzz*
Varför e Seinfeldt så sent på måndagar? Annars kollar vi alltid på det innan vi släcker tv o lampa..
Imorgon e det DH (Desperate Housewives) LOVELY!!

Natti på er..


lite mer tid nu..

Imorse vaknade jag av att jag la foten i något äckligt... kallt o blött.. satte mig upp när jag fattade att det inte va en dröm. *ryys* Abbe hade spytt i sängen!!! Andra gången på ganska kort tid.. Sist jag bytte lakan i sängen gjorde han samma sak, jag bytte lakan i förrgår, nu gjorde han det igen!! Så vi fick byta.. igen..

Nu har jag lite mer tid att skriva, ville i förra inlägget bara visa vilka fina bilder vi tagit idag när vi va ute i gröna naturen! Så fint när allt grönskar.. usch va jag låter gammal, men det e faktiskt så! ;)

image724
Den här tog jag o blev så nöjd, visst ser det härligt o vårigt ut?

Vi blev så stolta över Abbe idag, han har varit så sjukt rädd för vatten innan men idag gick han ut o hämtade pinnar i vattnet. Först försiktigt sen vågligare o tuffare!

image725
Kolla in!! Han tyckte det va sååå roligt! Kom tillbaka me pinnen hela tiden o ville att den skulle bli kastad igen.
Jag längtar så mycket tills vi har egen trädgård, så han kan springa o springa o SPRINGA!! han älskar att utforska på egen hand, man riktigt ser vilken lycka det e för honom. Hans svans viftar o viftar! =)

Igårkväll blev det fina bilder på mina killar
image726
Tröttis..
image727 image728
De e så fina! o dessutom.. MINA! *hihi*

Köpte en ny korg/kruka till balkongen (på Plantagen igår) o en blomma i den. Det fick bli en söt fjäril också
image729 image730

Nu ikväll e det Bourne Identity, o den ska jag se.
Mitt knäppa jag har inte sett den utan sett sista filmen - Bourne Ultimatum, därefter tvåan Bourne Supremacy. Så nu ska jag då titta på FÖRSTA filmen. Knas... men iaf. Tror jag fick rätt ordning där? Aja, jag har iaf inte sett dem i rätt ordning. De andra två va SJUKT bra tycker jag så jag ser fram emot ettan ikväll.
Skulle först titta på Sanningens ögonblick som har säsongspremiär ikväll men när jag läste idagens tidning att det bara va bluff ville jag inte det mer.. inte lika skoj då ju.

Kolla in den här fina kommentaren jag fick av min mamma, man blir rörd för mindre *darrande läppen*

"Postat av: Mamma till världens sötaste flicka.

Min lilla prinsessa, jag blir så varm i kroppen av allt du skriver. Dina bilder (kanske inte dem jag är med på) och dina söta ord om allt och alla som står dej nära. Hade du skrivit en bok hade jag haft den på mitt sängbord, läst den lite då och då, Är det någon som kan göra mej glad och få mej att skratta så är det min gumma. Jag kan hålla med dej att det var längesedan vi hade en mamma-dotter dag, och jag njöt varenda sekund synd bara att tiden går så fort.
Men vi tar en ny snart igen, eller hur gumman. Hälsa till min goa svärson och lille Abbe !!! PUSS PUSS"


Hon e underbar helt enkelt!! Jag e lyckligt lottad som har en så fin mamma.. vet att inte alla har det här i världen. Hur ska jag uppnå det när jag själv blir (förhoppningsvis) mamma i framtiden? Det går bara inte.. men jag ska iaf ge det ett (massor) av ordentliga försök, jag har ju lärt mig av den bästa!!

image731
image732

Vår söndag..

..i SOOOLEN!!
Vi har idag gått på Ekenabben me Abbe, han älskar det!! O vi me.. =)
Blev så sugen på att grilla, där satt ett gäng o grillade korv där nere vid vattnet.. så fint.. jag får sådana lyckorus av våren!! Det e härligare än härligast...

image723

Snälla solen.. stanna hos oss nu!!



oj

...glömde ju en sak till!
Fick en grej av mamma me som jag behövt/velat ha länge...
image722
Nu ska det bakas!! =)


A lovely day!!

Dagen har varit underbar!!
Det märktes att det var längesedan jag och mamma gjorde något tillsammans, min trut går I ETT!! *hihi*
Babblar på som om vi inte setts på ett år eller två.. kan inte hjälpas!
Vi åkte först till IKEA för att byta min symaskin som inte funkat sen jag fick den, men så vet jag fler som har samma maskin o samma problem så jag valde att ta pengarna tillbaka istället. Sen en dag när jag e rik ska jag köpa en lite bättre maskin, bättre kvalitet.
Vi skulle egentligen inte gå där så mkt men jag o mamma e riktiga fan av IKEA så det blev en tur o lite smått plock iaf. Detta e en del av det jag fick me mig i vagnen, glömde kuddarna, varsen ny kudde till mig o älskling blev det också. En kudde som e gjord för dem som sover mycket på mage - MEE!!

image720

Sen bar det av mot Svågertorp. Stoff o stil som vi längtat efter blev lite av en besvikelse. Jag blev alldeles förvirrad där inne, trodde jag skulle ha massor med mig hem därifrån men det blev inget alls.. Jag tror man måste veta sen innan vad man ska sy för att hitta rätt i den affären. Nu visste vi inte vart vi skulle gå.. Fast där fanns ju mycket sött! Hundkläder som va jättegulliga å MASSOR till baby och barn. Åh va jag längtar tills jag ska sy till en liten plutt! =)

Vi va på ILVA också! I fell in love!!
Där ska vi ju köpa våra nya möbler när vi skaffar hus, ABSOLUT!! Jag ville ha ALLT!
Ska visa en del jag e sugen på i ett senare inlägg för nu ska jag umgås me mina killar, saknat dem idag!

TACK MAMMI för en härlig dag tillsammans me dig!
Mår alltid så bra efter att jag fått tillbringa tid med dig.. Älskar dig!!
PUSS
image721

glömde...

...säga natti!!


image718
image719



det här me braj...

...jag fattar inte... å ändå gör jag..
Hur jag ställer mig inför droger etc, jo jag e emot det. Finner inga som helst ursäkter att använda sig av droger. Jag jobbar med människor som ibland blir medicinerade med droger för att det sägs att det hjälper, jag ska varken säga att det gör det eller inte, jag vet inte alls gällande den saken, har inte undersökt saken.

Jag syftar mest på att röka på, injicera, tabletter etc... allt det där, håll det från mig.
Jag, en tjej på snart 25 år, som JA ALDRIG har testat något sånt. Funnits nära det, levt idet, haft det så nära att jag ibland blir förvånad själv varför jag aldrig tagit det steget att själv göra så mot min kropp. Är glad över tanken (nu som vuxen) över att veta att jag redan som tonåring hade så pass mkt vett att aldrig göra det där.
Nu tänker ni, ååå stroppan själv... rädd eller ngt. Jo, rädd e största anledningen till att jag avstått från skiten. Ni som känner mig, ni som känner mig väl (som jag också varit tvungen att förklara för VARFÖR, hur man nu kan vara tvungen till att göra det till sina vänner?) vet varför jag hållt mig stark genom detta. Anledningen är att jag vet genom att jag känner mig själv så väl att jag hade tyckt om det o säkerligen fastnat i det också. Därav ser jag inte ner på någon som gör det heller, jag fattar... det e säkert härligt! Livet e sällan lätt att leva, man sätts ofta inför prövningar... svåra val... hemska situationer som gör att man gör dumdristiga val, men fy fan.. skadan av detta, värre än många tror. Av att jag inte testat vet jag, det jag inte vet - har jag heller inte ont av.

Jo, i många länder e det lagligt, i många länder är det vardag. Jag försvarar inte alkohol heller, jag brukar det själv stunder. Gillar vin, tycker en kall öl en het sommardag e svalkande gott. Alkohol gör en också beroende, skadad.. Men alkohol är iaf än så länge lagligt i Sverige...!

Många som inte vet att man tänder av på braj, maja, Hemp, Jive, Gräs, Ragweed eller va fan ni vill kalla det (syftar på Cannabis). Jag har då fått se avtändning av detta... inte mildt... inget skoj... taskigt läge...

Hur kan man som vän uttrycka sig såhär:
"Men snälla testa, hade varit så sjukt roligt att se dej va påtänd, vi filmar dej!!!" Eeh.. ja jag vet inte riktigt.. Kanske jag e gammalmodig, kanske jag e dum.. Jag tycker inte att det e ball!
Lika mycket som jag ska acceptera någon annans val att bruka cannabis ska väl de acceptera MITT VAL att jag faktiskt inte VILL!?! En självklarhet för mig...

Jag har haft så mkt annat skit i mig (som jag verkligen inte är stolt över)så jag e stolt över mitt "mogna" "vuxna" jag som inte testat detta iaf.

Nog om det... tankarna flödar.. ikväll delade jag med mig av dem...

Friday

Jag älskar fredagar!!
Även om man jobbar eller går i skolan så går det lättare bara för att man vet att det e fredag. Två lediga dagar framför sig då andra också e lediga! E man lediga ensam e det inte lika skoj alltid..

Gick upp tidigt o gick me Albert, kokte kaffe o läste tidningen i soffan sen skulle vi väcka Andreas men han ville sova mer så... vi sov mer, hihi. Mysigt! Han gick upp innan mig o stacka o handlade, han ska överraska mig ikväll me middag..mums! Nyttig middag betonar han.. spännande!
Jag gick inte upp förän halv tolv... sjusovare, fast det va skönt att sova ut.

Ska snart till moffe me mamma. Kommer alltså stöta på ett hinder... moffe som alltid bjuder på gott o hembakt.. ååå...attans.. (Jag kan banta, jag är inte rädd... jag kan banta jag är inte rädd!)

Imorgon är min o mammis efterlängtade "mamma-dotter-dag".
Vi hade det me jämna mellanrum när jag bodde hemma men så har det blivit lite glesare, både mamma och jag har fått mer att göra om dagarna och ja... man växer ju upp liksom.
Men så imorgon, detta har vi bestämt i typ en månad! *hihi* Jag längtar... =)
Vi ska till malmö.. Bland annat gå på Stoff & Stil. Det e sygrejer, mönster, textiler etc. KUUUULIGT!!

image717

Ha en underbar helg alla!!




huskollning

Nä det där huset blir det inte.. förklaring följer:
När vi kom dit var vi först på plats, ägaren var inte hemma så mäklaren gav oss fritt fram att se för oss själva.
Huset var jättefint, massa mysiga vinklar och charmigt gamalt trägolv. Högt i taket, kakelugn, bjälkar i taket och bastu. Det kändes så mysigt men ändå något i magen som sa att det inte skulle bli vårt hus. Vidare i källaren som det bara stod skulle vara oinredd fick man gå ut ur huset för att gå ner i en JORDKÄLLARE. Ni vet en sån gammal stenugn som man i början på 1900 talet bakade bröd i etc. Så lågt i tak att nästan jag fick ducka. Det första jag upptäckte när jag kom ner var en död mus som låg brevid min sko, örk!! Rysningar i hela kroppen, kände mig omringad av andar o spöken, nä fy..
Läget var fint vid ängen men vid vidare koll i besiktningsprotokollet står det att huset är fuktskadat och att det saknar ventilation på både bottenplan och övre plan + skadedjur i huset. 
Vi behövde inte fundera mer över det kändes det som, för 1 690 000kr (innan budgivning) och huset är fuktskadat, inget för oss!
Vi tittar vidare, men det var mysigt att kolla iaf!
Mäklaren berättade också att de nuvarande ägarna bara bott när drygt ett år, nu skulle de dela på sig. Jag är så nojjig, känns som otur i huset.. tramsigt men känslan betyder mycket för mig.

Kollade precis lite på Insider, jag blev så upprörd så jag nästan klöktes, sant!! Fick gå därifrån.
Misshandel... jag tycker det är upp till var och en om de vill slåss med VARANDRA, då ska det vara tills den ena "vunnit" sen är det över. Men att gå på en oskyldig människa, slå tills offret ligger och sen fortsätta misshandeln med att hoppa på huvudet, sparka och slå sig trött får mig att bli så in i helvetes förbannad så jag skulle kunna ta ett straff för att låta den personen lida. Jag nästan skakar och mår illa nu..
I detta fallet vet jag inte om offret va "oskyldigt" men att misshandla någon sådär, först till medvetslöshet, sen sparka kroppen + huvud blått o blodigt, riva upp tröjan på den medvetslösa kroppen och vända den till magen. Sära på benen och ta sats för att sparka några regäla sparkar i skrevet bakifrån!!
VA FAN E DE FÖR IDIOT!?! Ställer sig o gör nån sorts segertecken efter, som om han skulle va något som ens borde ha rätt att existera?? Nä, slit o släng me fanskapet! Ni får ursäkta min vrede..

Jag är vanligtvis en godtrogen människa som tycker att (nästan) alla har rätt att leva sina liv men det här har jag fruktansvärt svårt för.. Man kan vara sjuk, hjärntvättad.. men nä, jag finner inga som helst förklaringar till ett sådant beteende från en vuxen människa.
VÄRLDEN HADE VARIT BÄTTRE UTAN DEM!!

image714
image715
   image716

Gooday everyone!

En alldeles ny torsdag idag!
Me allt va det innebär.. Det viktigaste är... *trumvirvel*
HUSVISNING!!!
Sååå spännande! Måste också bege mig bort till ABK o hämta en "tag" så jag kan komma in o ut i soprummet.
De där nymoderniteterna.. =)

I ett par veckorna nu ringer det i vår telefon 05:29 sådär vartannan morgon. Det gick mig på nerverna till slut för det har hänt en period innan (som löstes), numret kommer upp men det e ingen där. Vi började misstänka att det var ett larm eller en fax som va inställd på vårt nr o just det klockslaget. Ingen tok i världen sitter väl o ringer lilla fam.Nilsson kl 05:29 om mornarna!(?)
Fick till slut tag på dem o de skulle försöka fixa det som va fel, men de förstod inte VAD! Lokalen va ju tom vid den tiden.. Anyway.. Häromdagen ringde ägaren/chefen o berättade att direkt hade tagit tag i problemet och hade nu larmkillen hos sig. De hade som vi misstänkt vårt nr kopplat till larmet!! Han bad om ursäkt o vi la på. Men han fick nog ÅGREN för han ringde igår igen o berättade att han ville skicka blomcheckar för besväret, hihi, det tyckte jag va gulligt! O det va ju perfekt, jag gillar att ha färska blommor här hemma.

Nä, nu ska jag plocka lite här hemma o ta mig en kopp rykande hett kaffe!
Doftar ljuvligt!
image712  image713


En dag på jobbet

Idag har jag jobbat på utredningshemmet, det har gått jättebra!
Inte direkt menat att allt varit lugnt utan att jag fann mig i rollen ganska snabbt, o det känns såklart bra!
Dagen började med väckning+frukost, sen morgonmöte där ungdomarna tittar på nyheterna tillsammans och sedan berättar vad som står på deras scheman. Idag hade de film + filmrecension. Vi tjejer kollade på Moulin Rouge, den va jättebra! aldrig sett den innan.. (jag vet... efter!!)
Vi har haft en del tråkigheter med fasthållning o så men det goda överväger det dåliga. I eftermiddag var vi på utflykt på Hovdala slott. inte så värst mkt att se tycker jag. Dessutom hängde regnet över oss, vi hann precis till bilarna innan himlen öppnade sig o regnet öste ner!

Missade tåget hem.. tråååkigt, satt o väntade 40 min på nästa tåg.
Nu är jag hemma och vi har hunnit äta dagens mål, oxköttbiffar med MASSA sallad. Det va sååå gott!

Ikväll e det barnmorskorna igen, fler som ska glotta på det?
Åå på tal om program, DH igår va ju så jäkla bra!! Jag älskar den serien.. Stör mig ibland på Susan, WHY kan hon inte släppa saker ibland? Störigt envis.. Jag vill att Gabrielle & Carlos ska va tillsammans.. så tråk-politikern kan dra dit pepparn växer!!
Kul att jag precis gjorde en quiz vem av de desperata jag var mest lik, får svar: SUSAN!?! What?

Nu ska jag traska en runda med min lovely Albert!

Hajhaj

image710
Tittar TV o myser
image711


Förbannat också..

.. andra dagen in i kuren säger magen "NÄÄÄÄÄHÄÄÄÄ du Anna!!!"
Vaknar av illamående.. inte lite heller, fick nästan springa rundan med Albert för att hinna hem o dyka toan.. nä, ve o fasa!! Så nu får jag snällt lyda och ta mig en tallrik gröt av rågflingor. Skulle ju må bra också, det var en regel innan jag startade eftersom jag har så mkt problem med min dumma mage. Typiskt!
Jag ska fortsätta ersätta några mål med drinkarna men jag får nog låta magen ha NÅGOT att jobba på.

Tonight is the night I`ve been waiting for...
DESPERATE HOUSEWIVES
image708

Så lovely!! 21:00 på Kanal 5!
Fast jag ska kolla in förra avsnittet som går i repris timmen innan så allt e färskt i minnet, moahaha!!

Nu e det gröt o kaffe
Ha en fin dag!!


maaaat

...jag ser mat överallt!!
Steker de inte pannkakor så luktar det munkar. Idag fick jag slänga en halv chokladkaka som stod i kylen med grädde. Andreas fick slänga smörgåstårtan, så vi fick lida båda, haha!
Magen kurrar fast jag ätit kvällsmat. Stekte två nötfärsbiffar med bara kryddor. Mer än halva tallriken med sallad, italiensk salladsmix + rårivna morötter + cocktailtomater. Ingen potatis eller pasta.
Det satt som handen i handsken..
Det är väl så bara för att jag VET att jag inte FÅR.
Det gjorde lite ont också när jag stoppade undan det feta tobleronet vi fått av Andreas föräldrar, tanken var att vi skulle hinna äta upp det innan idag men eftersom det är 400g så blev det svårt.. Sparar det, ååå...

Allt detta vatten också, jag gör ju inget annat än springer på hemlig huset..
Dags igen känner jag!

Imorgon börjar examensarbetet på allvar, ska till bibblan en sväng tänkte jag. Ska få tag på min lärare också så jag får bolla mina funderingar kring allt... hur jag ska få allt på papper vet i tusan!

Vet ni? Jag blir väckt på min första lediga dag (idag) efter praktiken av att de ringer därifrån och frågar om jag vill hoppa in o jobba på ons! JIPPI!! Lite cash.. i neeed some cash!!

Nä.. om jag skulle ta o gå me min extremt brunstiga hund igen, han piper o piper... o så piper han lite, men framförallt så piiiiiiper han så in i baljan!! *gaah*
"gungar" på allt som kommer i hans väg.. måste prata allvar me honom nu!!
;)


Myspace Icons


Nu jädrans!

... drar det igång me "drinkarna"!! Sitter här nu me en chokladdrink, låter godare än vad det är.. men endå inte så farligt! Det e kanske för att det e den första jag dricker,  efter några dagar står det antagligen mig upp i halsen!

Nu e praktiken avklarad o jag ska starta med examensarbetet, no shit.. Känner mig fortfarande inte 100 på VAD jag ska skriva om, hur ska detta gå? Eller ja.. jag vet ju egentligen men ah.. svårt att förklara!

igår va en lååååång dag, först blev jag hemskickad en timme tidigare på lördagskvällen pga feber o förkylning, kom väl i säng o så vid halv ett på natten, började sen kl 9 igen igår morse, sen hade jag 15 timmar framför mig. Det  gick bra men usch va trött jag va igårkväll!
Vi va på hembesök i Jönköping. Massa, massa, MASSA mat hela dagen, vågar knappt tänka på allt jag åt men jag tillät mig gotta eftersom det va sista dagen jag skulle få gotta på länge.. hehe.. alla dessa ursäkter!
Jag e lite fundersam om jag får ta mjölk i kaffet? Min mage kommer slå bakut annars, o kaffe måste jag ju bara ha!! Men eftersom jag inte får käka frukt o så så borde inte en skvätt mjölk heller va tillåten?
Jag ska iofs käka ett mål om dagen, utan potatis o pasta -bara kött+sallad.. eller fisk o fågel såklart.
Andreas förbjuder mig att äta hemma.. haha.. han kanske blir frestad då?

Nu till det hemska hemska som hänt..:
Stackars lilla fina Engla, hur kan man ha sådan otur att finnas på så fel plats vid så fel tillfälle?
Mina tankar är hos hennes familj, hur klarar man att överleva sitt barn? Går det? Jag skulle aldrig fixa det..
Som jag har följt i tidningar, nyheter och internet den här lilla flickan och så kommer detta fram! Kunde hon inte fått leva? Man önskar man kunde göra något...
Det finns inga ursäkter för 42-åringens hemska verk mer än att han är sjuk, sorgligt att han inte fått vård bakom lås och bom långt innan han blev ansvarig för alla dessa vedervärdiga handlingar.
För den den unga kvinnans familj i Falun måste det kännas skönt att den som mördade deras dotter/syster äntligen är fast! Även om det inte gör saken lättare..

Finner inga ord..
image707


done!!

Ännu en dag fylld med "måsten"... fast ganska skoj måsten .. iaf innan man börjat men nu när man är klar är det otroligt skönt att jag e färdig för det står mig upp i halsen.
Smörgåstårta + fransk chokladtårta har jag bakat idag, jag har även städat och åkt en liten tripp med Andreas och hans mamma för att kolla på ett hus vi sett på hemnet.

Just nu spelar grannen TOKhögt, ska det nu bli en sån där natt igen?

Det e så konstigt, varken jag eller Andraes har sovit riktigt gott denna veckan.. Svårt att somna.. Vaknar o snurrar.. dessutom får jag sådana illamåendeattacker så jag ÖÖÖRRK va jag hatar dem. Min mage som spelar mig ett spratt.. dessutom e huvudvärken kvar o snoret verkar trivas i mina gångar.
Åååh va jag klagar, känner mig grinig!

Ser fram emot imorgon, min familj kommer hit inklusive min morfar, Andreas föräldrar kommer också. Föräldrarna ses ju bara när någon av mig eller Andraes fyller år så det blir skoj!
Känns så längesedan vi träffade min familj så det ska bli såå mysigt!
image705
Synd att storebror inte e hemma bara, du saknas BROREN!!! Så du vet!

(verkar som grannen lyssnar på de nyaste skivorna - just nu spelas MACCARENA! hrm.. )

Nähepp.. då kanske man ska ta en dusch o sen gosa ner sig i soffan, om min grabb kan sluta kolla på hockey nångång?!? Han kom för en stund sen o berättade att det e förlängning.. hur kul e det? Inte alls faktiskt..



Myspace Icons

 

Andreas dag i bilder

Eller ja... Andreas KVÄLL i bilder, de som känner Andreas VET att man inte ska ta kort på honom när han vaknar!
haha
*morgonhumör AB*

   
  
  
image704


Sen har jag ju också donat lite i sovrummet idag, resultatet kommer här:

  

Mycket nöjd!!

OCH.. som jag lovat..- bild på naglarna:
image703

Mycket bilder idag... o jag e trött så jag orkar inte skriva mer..=)

Natti

Vad e det för en dag?

... e det en vanlig dag?? NÄ, för det e Älsklings födelsedag, ja det e Älsklings födelsedag-
HURRA HURRA HURRAAAAA!!!

image687
Sång och paket på sängen fick han, sen va det frukost me tända ljus etc.. myspys!

Grattis honey, hoppas du får en fin dag!
*Pussar*
image688

pi katten

Idag har det varit en sån riktig "ut-sugar-dag"... det låter väl ngt? Jag menar då att ungdomarna har sugit must o all energi ur en på alla tänkbara vis.. *suckar trött*

Kände ju av förkylning, o efter två nätter med halvdan sömn o mycket på jobbet blir man sååå trött o seg i skallen.
Idag har jag haft hand om en tjej med en väldans portion med ångest, fick jaga, hålla och trösta.. mest jaga henne för att få henne att sluta dunka huvudet i väggen. I 1-2 timmar höll hon på med huvudet i väggen, jag har hållt om hennes huvud, suttit bakom henne och blivit dunkad på, förföljt henne vart hon än velat dra sig undan för att få henne att sluta skada sig.. Frågade chefen t.om hur vi skulle gå till väga eftersom man inte ska bryta egentligen när självskadebeteenden sker, men efter att ha låtit henne sitta en bra stund på sitt rum och dunka huvudet så att en del som kom in i köket trodde det va hantverkarna som håller på med ventilationen- fick jag lite kryp i kroppen att jag ville sätta stopp för det. Det skulle vi också göra.. men man undviker en fasthållning så länge det går och därför fick jag fånga upp alla dunk och slag istället.
Kramade henne och satt hos henne.. vet att ångest är bland det tuffaste att ta sig genom och ibland hjälper det att bara finnas till.. tyst men tryggt..
Hon kom såsmåningom på lite bättre tankar och tog en dusch, därefter t.om ett leende,
då blev jag varm i hjärtat!

Läste en blogg precis om en tjej o hennes familj som får stå ut med lustskrik i huset var och vartannan dag/vecka.. Jag förstår inte hur de klarar av att va tysta om det! Jag hade blivit skogstokig och gjort allt för att få dem rosiga om kinderna av skam att jag som granne får lyssna SÅ OFTA på hennes äckliga snuskstunder!
Det får mig att tänka på en annan sak, vi bor ju på första våningen och precis under vårt sovrum ligger torkrummet brevid tvättstugan. De som tvättar nätter får naturligtvis göra det, o det har jag också gjort ibland för det e ganska kämpigt att få tvättid här MEN.. när man kör kärran mellan tvättstugan och torkrummet så kan man RULLA den, inte draaaa den längs stengolvet så det låter som någon möblerar om.
Eller det här..känslan när allt e tyst o mörkt i rummet och den goa sängen man längtat efter så länge är varm o go, man sluter ögonen för att somna in då plötsligt torkRUMMET går igång och golvet brummar som om vi låg på nedre däck på en Finlandsfärja, kan man också bli lätt irri!!
En natt blev jag vansinnig (som jag faktiskt kan bli..akta er, hehe) drog på mig morgonrocken, håret på tre kvart o barfota springer jag ner i tvättstugan.. sliter upp dörren och killen i 30 års åldern ser alldeles förskräckt ut! Ur min mun kommer:
"Du får gärna tvätta nattetid men RULLA kärran in till torkrummet för du vet, jag bor här ovanför (o pekar upp då) och jag försöker få min sömn för att orka med min skola imorgon, okej?!"
"Eh..ja...ja det e klart.. b.. ber så mycket om ursäkt.."
Sen stormar jag tillbaka till sängen o väl nere under täcket säger Andreas
"Du e fan inte klok" o börjar skratta.. o det gör jag också. =)
Sen har det varit lugnt... haha.. GIRLPOWER!!!

Ikväll e det Barnmorskorna kl 21.00 men också en ny miniserie jag skulle vilja se, handlar om en flicka som blir kidnappad som bebis och växer upp i fel familj.. sen hittar hennes biologiska föräldrar henne.. hm..

Förresten har jag nu fina naglar igen, inte riktigt så fina som jag brukade ha innan då jag gjorde dem på salong (nu fixade jag själv) men så bra det går för att ha gjort det själv, nöjd. Kommer nog bild sen! Håller på att fixa till dem lite nu....

Klockan tickar o jag ska göra mig redo för TV tittande..
Bye

image686

Idag så..

...som jag misstänkt nu de senaste dagarna har jag nog lyckats dra på mig nån sort bihålsinflammation eller liknande UTAN att va snorig.. mycket mysko. Har haft ständig skallebank, ont i örat o kindtänderna på samma sida som ömma örat. Idag vaknade jag med huvudvärk IGEN o snorig för en gångs skull o rosslig i halsen. Hade varit jäkligt förträffligt om det (snoret) hade velat komma ut så det känns inte så tråkigt att va snorig idag ändå..haha!
Snorunge e vad jag e.. nä, nog om detta!

Jobbar kväll idag, det e skoj det me, annorlunda.. Ungdomarna har inte lika mycket att hitta på som på dagarna utan det e mer fri-tid (inte fritid för det har dem ingen) för dem om kvällarna. Det brukar bli TV-tittande, va i gympahallen o bolla lite, telefontid kvällsmat etc. Lite småmysigt!
Jag har varit o hämtat ut ett par skor till en tjej som ska på begravning, sorgligt... men hon va nog gladare att hon fick köpa nya skor för ändamålet o slog på med högklackat o rosetter...*hrm*
Snälla jag hämtade dem på min fritid så personalen skulle slippa köra från Hlm, jag e snäll jag... ;)

Känns tomt i kylskåpet så det blev gröt av rågflingor till frukost, nyttigt o gott! Fast sylten till kanske jag skulle hoppat över? ops! Funderar på om jag hinner handla innan jobb idag? Beror på när jag får låna bil..
blööö ...för tidigt för att tänka..
Nu ska jag dricka mitt kaffe o glotta lite på Tv en stund o snusa in mig i min snarkande-hunds-lurviga-nacke... oj va lååångt det blev!! =)

Va rädda om er o varandra!!

image685

Snart så..

Det är bara 6 dagar kvar tills vår "diet" börjar. Då startar Camebridge-kuren här hemma, för oss båda men på olika vis.. Andreas kör värsting-kuren men det varken får eller vill jag göra. Jag ska kombinera drinkarna med mat.. Ni som inte vet vad detta är kan kolla här!

Det ska bli spännande, vi har ju bestämt detta sedan ganska länge men sparat oss eftersom vi visste att vi skulle stöta på många hinder och frestelser på vägen så datumet är satt på måndag - 14/4.
Jag har 7kg att tampas med och det kommer ta lite längre tid för mig än för Andreas, dels för att han är man och de har lättare att tappa vikt (bättre ämnesomsättning än oss kvinnor) men också för att jag kombinerar med mat.
Återkommer om detta.. =)

Det har varit en bra dag idag på praktiken. Att testa mig e inte lika skoj längre förutom för den nyaste killen som tycker att det e skoj me en yngre LITEN tjej att tetas med, jag får använda min mun + pondus mycket mycket mer bara pga av min ålder och storlek.. inte rättvist ibland men det får jag ta och det gör jag också!
Känns bra att det är sista veckan på praktiken och att jag förhoppningsvis kommer bli inringd senare på timmar istället. Lön är ju en liten morot i jobbet o jag vill känna mig mer självständig. Nu menar jag inte att pengarna spelar stor roll på det viset, hade det varit så hade jag varit dum som utbildar mig inom vård av människor, de är alltid underbetalda tycker jag.. Men man är ganska less på att leva på CSN och känna sig ständigt fattig och till last. Man vill känna att man får lön för det man ger av sig själv, för det är faktiskt en stor del man ger av sig själv... man måste ständigt tänka sig för, vara på sin vakt och tänka på att ungdomen har det tufft så allt som kommer i deras väg ska vi kunna hantera och stötta upp dem så gott vi kan. Trots att vårt tålamod och humör ibland tryter är det inget vi får låta gå ut över ungdomarna.. sådant tar på krafterna. Samtidigt har jag allt som oftast roligt på jobbet och skrattar mycket med ungdomarna + personal, o det gör tusan så mycket för mig!! =)
En som kom idag o sa upp sig med omedelbar verkan... han kände inte att han fixade jobbet.. trist när sånt händer..

Trött idag, knappt sovit i natt... Ska ta en sväng med lillvovven nu, sen ska han badas!
Ha en go måndagskväll...

image684
                                                                                                    Trött....

dra inte alla över samma kam!!

Läste precis ett sista inlägg från en tjej som tydligen valt att sluta blogga.
 Det är ju lite trist att man tappar en blogg man följer men samtidigt är det ju henne val om hon vill blogga eller inte. Det jag inte riktigt gillar med hennes.. vad ska man kalla det... åsikter.. -är hennes utlägg om hur saker och ting ÄR, inte som HON tycker utan som det verkligen ÄR!! Hur synd det är om folk som inte kommit så långt som henne i utvecklingen och förstått att det här med blogg är något som far en illa, något som är mindre viktigt i vardagen och att "vi bloggare + läsare" kanske en dag "kommer ur vårt beroende".
Nu är det såhär, både jag och en del bloggare jag känner till skriver blogg för sin egen del, familj och vänner kan på så vis följa ens vardag. Visst kan man kontakta sina vänner o familj på ett mer "normalt" sätt (som hon uttryckte det.. vet hon vad normalt är?? för det har jag aldrig träffat nån som vet, om inte annat så skulle jag vilja veta vem som bestämmer vad NORMALT är??) men genom att upprätthålla en blogg och i den dela med sig precis det man själv vill kan alla på ett snabbare vis hänga med vad som händer och sker. De jag håller kär ringer och träffar jag OCKSÅ, utanför bloggen.
En annan rolig sak med bloggen är att jag genom den skapat kontakt med nya roliga människor och det är alltid positivt att träffa nytt folk, det mår vi bra av!
En tredje sak är att jag själv mår bra av att få ur mig saker o ting, det behöver inte vara något av värde för någon annan men JAG mår bra av det. Jag har kanske inte några roliga, dramatiska, spännande saker att skriva om men jag tvingar heller ingen att läsa det jag skriver. Att det är roligt med kommentarer är för att jag får någon annans sida av saker o ting, ibland håller de med- ibland inte. Precis som jag behöver skriva av mig, behöver kanske någon annan som läser det skriva SINA ord om inlägget.
Jag tror inte heller att alla skriver blogg i hopp om att få bättre självförtroende men ibland kan man faktiskt  få lite extra peppande kommentarer som ger en lite energi igen. O dem som läser bloggar utan att ta det med en nypa salt får ju faktiskt skylla sig själva som tror på allt de läser!

Så nä, det ÄR inte så som den här tjejen säger, o det ÄR inte som jag säger, det är som man själv uppfattar det, och det tror jag är -väldigt olika.

Nog om det..
Här kommer lite bilder från helgen:


Andreas & hans pappa

Vackra vackra vår!!

Vovvarna njuter av solen

Scott borde bli modell.. ;)

Emma & Abbe busar

..fast Abbe njuter mest!

...O deckar i värdens kojja, schysst!!

Senare deckar även matte me Abbe.. snaaark

Ha en mysig söndag!

ps. ni som VILL kommentera, kan ni kolla om det går att klicka upp bilderna. Det verkar inte funka riktigt som jag vill.. grrr.. d.s.

Jorå

Jag är fortfarande bosatt i hus! =) Varit en mysig dag.. Andreas tog ledigt så vi har varit hemma och donat hela dagen. Fick besök av S en stund idag o bokade lite grill imorgon med han o hans E.. som faktiskt också e MIN, visst E?? Hehe..

All tvätt e tvättad, effektiv e jag. Andreas tycker jag klär i tvättstugan.. hrm... undra varför? Hans dåliga komplimanger är sådana.. "Du är så duktig på att tvätta så det e bäst att du gör det!" "Mmm, Anna du lagar sååå god mat! Du måste ALLTID laga maten!" haha.. tror han att jag ska gå på den? Samtidigt e jag av naturen en människa som tycker om att pyssla om och passa upp lite sådär. Speciellt när nån e trött, sjuk eller så, kanske tycker om känslan av att vara behövd? gör inte alla det? Så många gånger får jag skylla mig själv...

Jag är så kär i min Andreas, ibland bara kittlar det till i kroppen o jag känner i hela mig att jag vill vara med honom alltid! En känsla som jag aldrig upplevt förr som jag nu känner med Andreas är trygghet, inte vilken trygghet som  helst... jag kan vissa dagar vara nere o känna att allt e bara botten men så fort jag ser Andreas o kramar om honom försvinner den känslan på en hundradels sekund o allt tråkigt e glömt. Han låter mig inte vara ledsen ensam, alltid finns han där och tröstar mig.. håller om mig o får mig att lova att väcka honom om natten ifall jag behöver honom.. vad det än gäller! Aldrig har jag skrattat som jag gör med mitt hjärta.. i snart två år har jag skrattat VARJE dag med honom, vi skrattar väldigt mycket... o det e så härligt! Jag har alltid önskat mig en man som jag kan vara mig själv med (trots min sjuka humor) o så träffar jag e man som ser mig o till råga på allt - LIKA SJUK HUMOR.. haha.. nästan iaf... mmm... suck.. *ler* Jag älskar min Andreas... o varje dag tillsammans med honom!!

Sussa sött

image673

Husprövning

Sitter nu i svärföräldrarnas hus, ska passa det och deras hund i helgen.. mysigt o känna på hur det är att bo i hus igen! Har ju vuxit upp i hus o så men jag och älskling har ju aldrig bott i hus ihop, vilket vi är väldigt sugna på.. =)
Längtar efter egen tvättstuga, haha, låter ju sjukt att man kan längta efter det men det hade varit så skönt att kunna tvätta när det behövs och inte behöva vänta i all evighet på att det blir ens tid nere i källaren dit man får konka på all sin tunga tvätt, nä - HISSA (Gert fylking) egen tvättstuga!! =) Därmed också DISSA tvättstuga i hyreshusen...

Albert mår också toppen av att få springa av sig i trädgården tillsammans med Scott, de lever loppan här nu. Albert satt nästan o sov för en stund sen av ren utmattning, men så kom Scott upp i min famn och DÄR gick gränsen!!! Alberts matte=Alberts EGEN matte, han vaknade snabbare än snabbt!
Ska passa på att ha lite pälsvård med Scott, Albert har ju knappt nån päls att sköta så jag ska borsta o dona, det tycker jag e kul!!

Haft en bra dag på praktiken, haft lite gympa me ungdomarna på förmiddagen, sen lunch o efter det åkte vi med en ungdom till Åhus och åt glass i hamnen *mums*  Vilka goda smaker det finns i år, jag åt två kulor, en sitting bull (som va enastående) o en kula marängswizz (eller hur det stavas) SÅÅÅ GOTT!!
Har fått en ny kille på hemmet nu, ibland skulle man vilja... hrmrm&%/(#% berätta ett o annat för honom! Alltså, om han bara varit mindre nonchalant.. försöker med ALLT! Mutor, hot, skräms (eller han tror det iaf) etc.. aja, vi ska nog få grepp om honom också... i hope so!

Ikväll e det ju favvo-programmet - dam dadadada DAM, dadada DAM (Rederiet..?) Nä.. Syftade på Efterlyst men det blev nåt annat, iaf.. hehe

Nu stimmar två vovvar under fötterna på mig, ska nog slänga ut dem en stund i trädgården!
Ha en bra kväll!!

image671
Scott
image672
Albert

Pi vilken onsdag..

Det har varit en jobbig dag idag, gått o halvt funderat på hur länge till jag skulle palla innan jag åkte hem, men jag blev där hela dagen och det kändes som jag brann på sparlåga.. *pi katten*
Fick också veta att de flesta på praktikplatsen också varit dåliga på samma vis som jag så där har jag en förklaring till det hela, att jag sen har världens känsligaste mage som tar betydligt längre tid på sig att repa sig e en annan
sak.. en tråkig sak..
image669

Redan fått lite pass planerade som jag ska hoppa in o jobba, känns toppen me tanke på att mycket kretsar runt pengar just nu för mig. Allt som ska ordnas o måste införskaffas. Man vill ju ha en del fickpengar också till resan, lillebror tar studenten, CSN i maj e INTE saftigt.. snarare den tunnaste inkomsten jag någonsin upplevt, eller inkomst o inkomst... LÅN!!
Tror vi får sådär mellan 1 000-2 000kr i maj, hett? njae.. inte speciellt.
Nu ska man väl få knega som en tok för att betala av skulder innan livet kan börja.. nä, jag lever redan men ibland känns det som annat får vänta för att tid, ork och pengar bara inte finns över för nöjen.
Fast jag har nog det betydligt bättre än många andra.. ska inte klaga, bara lite..
                                                                                                                                                                          image668
Måste berätta en sjuk sak jag hörde idag när jag va hos doktorn med en ungdom, det satt en mamma där med sin dotter som va typ 5-6 år, hela tiden påminnde hon sin dotter om att "sköta sig" så skulle hon få en överraskning, hon sa inte ett knyst flickan men så när de skulle gå bar mamman på ett recept som tydligen var utskrivet till dottern då, i dörren ut hör man
"Aaah, jag skulle aldrig tagit hit dig!"
Med antydan då på att nu kostar hon YTTERLIGARE en gång.. vilken kärring!!
E barn sjuka får det kosta vad det kosta vill, det e väl inget o gasta om?? Ville ta flickan me mig hem..

Nu börjar barnmorskorna, hej å hå
image670



skämten då?

Inte ett endaste April-skämt har jag hört/läst eller uppfattat.. kanske blivit lurad utan att ens veta om det? Det har iaf inte dykt upp något utom det vanliga.. så jag klarade nog dagen. Är annars e ganska lättlurad filur..

Imorgon är det praktik igen. Känner mig lite bättre nu men känner fortfarande att magen inte är riktigt 100% med mig.. Blir lätt utmattad och det smärtar imellanåt, ibland kommer de där vågorna av illamående som jag så väl känner igen. Usch, usch, usch... jag orkar inte med en gastroskopi igen. Tänk om bakterierna inte försvann riktigt sist? Iofs vet jag ju om efter det besöket att jag lider av kronisk magkatarr som antagligen alltid kommer besvära mig mer eller mindre, beroende på hur jag sköter mig (mat, stress etc) och hur jag har det runt mig. Men den här gången kändes det värre... får ta det som det kommer, vill inte va sjuk. Är ju mitt uppe i allt jag bara MÅSTE göra och som jag så gärna VILL göra!

Snart dags o sova, om jag nu kan.. Haft konstiga sovtider nu dessa sista dagarna. Inte kunnat sova riktigt på nätterna, sen har jag varit helt utmattad och sömnig på dagarna, när jag då lägger mig och försöker somna en stund så rycker min kropp till som om den alltid vill väcka mig när jag är såååå nära att somna in.. tröttsamt. När jag ska stiga upp är kroppen så trött att armar o ben är tyngre än vanligt.. Hoppas jag mår bättre imorgon!!

Sussa sött alla! Jag ska försöka iaf... ;-)

image664

Blodhundar på köttmarknad

Man kan ju nästan tro att jag e beroende av att blogga, har riktigt känt av att det inte går att blogga! Kanske va det därför jag ville så gärna..?

Hade en superkväll i lördags!! Anna som fyllde år bjöd på utsökt middag på LaCucina, tre rätters jättegod middag, champagne o vin, kändes lyxigt o lovely!! =)
Efter det gav vi oss av till Grand, även där hade vi jätteskoj! Träffade en hel del skumma människor.. ibland undrar man faktiskt.. ja.. på om de ska gå lösa sådär ute i samhället. En tjej som va så otrolig störig, först tyckte jag synd om henne men sen tyckte jag bara hon va pantad o dum som höll på som hon gjorde. Dök en av oss tjejer när vi dansade o bara beordrade henne "säg att du känner mig nu, jag har ingen annan o va me!", sen börjar hon rundan runt och tar i hand o presenterar sig som vän till tjejen hon "känner"- som hon i själva verket inte gör. Alla foto vi tog- skulle hon va me på, allt vi pratade om - va hon där o lyssnade på, dansade nån "kläng-dans" me (PÅ)oss o va så otroligt i vägen, hon hittade på nån historia me o undrade om vi kunde slå nån kille som varit dum mot henne - FÖR TRE ÅR SEN!, så till slut frågade jag igen vem det va hon kände av oss o när hon började peka på den stackars utsatta sa jag "Du, jag vet att du inte känner nån av oss, jag tycker du ska lämna oss i fred nu!" Så hon körde nån dum ursäkt o försvann i vimmlet..

Dagen efter ser jag att hon även fastnat på en av grands bilder med oss...
Mystisk... o obehaglig...

Hon va inte ensam om o va obehaglig.. Ibland funderar jag på det där när jag e ute o dOnsar.. va fan är det frågan om??? Snacka om hungriga blodhundar på köttmarknad!!
Äckliga, fulla, svettiga, andra hands sorterade människor!!!!!!!!! (inte alla, ABSOLUT INTE ALLA!!!) men väldigt många.. tar sig friheter när de dricker, går fram o rör vid en, säger saker så man skulle vilja framkalla en kaskad av kräk rätt i fejjan på dem, hur vågar de bara komma med sådana förslag? Hur kan de bara röra vid nån utan att fråga först o sen tro att man ska uppskatta det?? Nä, fy baljan vilket folk det finns. Utan att låta alldeles för invandrarfientlig så är det faktiskt så att dessa killar oftast inte kommer från Sverige.. sorgligt nog, det gör inte det inte lättare att tycka om dem så som de beter sig..
En kille kom fram o frågade var jag bor, jag frågade vad han hade med det att göra, då förklarar han att han bara förstår engelska, så jag säger meningen på engelska.. då säger han :"eehh... i`m from Dubai!"
????? JAHA???? dra...
Iaf, nu när jag fått det ur mig så kommer här en bild på sötnötterna Malena & Emma
image653

image654 image655 image656
Den underbara middagen!
image657
Födelsedagsbarnet!!
 image658
Hela gänget!
image659
Jag o Malena
image660

image661
Grand`s toa..
image662

image663
Några tack i gästboken!


Har varit lite kass de senaste dagarna, men idag känns det bättre. Får se hur dagen blir, börjat dagen med ProViva o gröt, jag måste va dunderförsiktig med min mage.. så ja, det e den som krånglar IGEN!! *suck*

TACK IGEN ANNA FÖR EN JÄTTETREVLIG KVÄLL, o alla ni andra tjejer me! =))

Ha en fin dag alla!

RSS 2.0