Hädanefter...

...bloggar jag på www.jagegomoi.webblogg.se

midsommar

Tredje året i rad jag inte får fira midsommar... nä, inte alls negativ för det..suck Ni andra, GLAD MIDSOMMAR!!!! Ta det lugnt me nubben, eller nej, ta en för mig me ;) KRAM

grr

Visar dagens inlägg här istället! http://jagegomoi.webblogg.se/ Trevlig kväll!

meehhh...

Varför e bloggen så konstig? varför kan man inte ha fet, kursiv eller understruken text som man brukar kunna? Hela den menyn e borta i min blogg o det stör mig!! Skulle skriva ett inlägg igår men la ner det eftersom jag inte kunde skriva på det viset som jag ville, eller jag fick iaf inte det att se ut som jag ville.. Trodde att det kanske va ngt som spökade endast igår men ICKE, samma visa idag.. O jag kan inte bjuda på ngn bild heller.. suck.. WTF is wrong??? =( Nu ska jag sura...

Utkast: Jag som ...

Jag som skulle till moffe idag, skulle kolla på smycken som jag längtat efter men så blev det icke!
Har väl vaknat sådär tretusentjugoåtta gånger inatt av att jag svettas o hostar.. sparkar av mig täcket o fryser..
När jag vaknade i morse låg inte Andreas där.. hm.. plötsligt tittar han in me trötta ögon o berättar (som om jag inte visste) att jag hostar typ vartannan minut! *sorry*
Så jobbigt.. *host host*

Det betyder också att jag inte hittat på ngt speciellt idag, städat lite men blev för trött.. legat i soffan med täcket o kollat på en fruktansvärt dålig film. Stickat lite på koftan som Cornelia ska få. Känns som ett evighetsjobb. Även om det e skoj o den verkar bli lyckad så e garnet så tunnt så det går så sakta framåt.

Bilder från förra veckan då jag åt lunch me mina favoriter på stan:

 
Neo tar kort på mig o Nellan
 

De e så fina! Älskar dem små grynen..

Mamma kom förbi för en stund sen o lämnade lite tidningar så jag har ngt att läsa när jag ändå bara ska ligga här o bli kry igen.. hatar o va sjuk!


Aj aj skallebank!

Tur jag varit ledig idag, skallebanken ALLAN idag.. *suck*
Så typiskt ändå eftersom man vill hitta på så mkt när man e ledig.. men idag har jag inte kännt för mkt alls.
Största projektet va att handla på MAXI.. sen va jag slut igen. Ni vet sådär smått febrig, känner mig tjock i halsen o smått rivig.. började inatt så jag har inte sovit som jag borde heller. klaga klaga klaga..

Imorgon tänkte jag hänga med mamma till moffe, lunch hos honom o innan det har jag planerat att kolla på smycken för guldtackan jag fått, gjorde aldrig det sist. Kanske inte blir imorgon heller med tanke på mitt heta humör & mående, hoppas jag e piggare imorgon!

Annars har det inte hänt ngt speciellt idag... usch va jag känner mig tråkig!
*snyft*

känner mig lite lissen i ögat idag..



Fina


Ni e så fina!!

Slut på helgen

Då e det söndag igen, fast utan söndagsångest, skönt.. Kanske beror på att jag e ledig imorgon?
 
Igår träffade jag S o barnen på dagen, alltid lika mysigt! Skulle packa lite i deras kök eftersom de ska flytta men det blev typ 3 kartonger sen blev det paus, o pausen varade länge på balkongen.. typiskt oss! =)
Sen cyklade jag hem igen för att vila o det gick sådär eftersom lägenheten ganska snabbt fylldes av tokiga, sverigeklädda grabbar som va allt annat än tysta! *grr* Nä, gjorde inget.
Begav mig hem till Emma o vi hade bestämt att va riktigt girly så jag hade kall skumpa me mig i den fina rosa lilla kylväskan som jag fick av bror på examen. Vi lagade mat o njöt av att komma från fotbollen.
Hade riktigt trevligt igår! På T-baren träffade vi sen våra (till vår glädje) inte alls så besvikna killar, än finns det hopp för Sverige!!
Väl på T-baren blev det Strawberry Decory, mmmm va gott det e! Livsfarligt dessutom..
Dansade gjorde vi också, en hel massa! Så... lyckad kväll!
Tack för den E!



En ny vecka startar imorgon o jag fasar redan inför midsommarhelgen.. *suck*
Inte mkt o göra, får tänka på pengarna.. o det borde bli en bra slant me tanke på alla timmar jag ska jobba + att det e storhelg me lite extra i timmen!
Men jag vill ju fira midsommar! Gjorde inte det förra året heller.. *snyft*
Försökte få flickorna på jobbet att vi skulle ha blommor o krans i håret på midsommar men till svar fick jag:
"Eh.. jag använder inte det.."
Va?? Vadå använder? vem använder krans i håret? Det hör ju till, eller? nån blomma iaf? Kommer väl få va glad själv o fira me otacksamma kids.. oj va synd det e om mig!

Nu ska jag ta en dusch, följt av det den berömda lövbiffen med potatisgratäng till kvällsmat!


Oj så längesedan!

Känner att jag inte suttit här alls så mkt som jag brukar, det har bara blivit snabba bilder för att visa saker jag gjort etc. Kanske inte alltid det roligaste (även om det sägs att en bild säger mer än tusen ord! ;)

Har nästan precis kommit hem från jobbet, nu ska jag va ledig några dagar igen, så förhoppningsvis e jag flitigare me bloggen då! *hoppas*

Haft en fullspäckad dag, träffat moffe tidigt i morse, åkte o lagade hans bil sen blev det fika. Efter det åkte jag hem till en vän och försökte va en stöttepelare när livet känns trist o mest allt går emot en.. försökte så. Tror vännen kände det, o jag hoppas innerligt att det gjorde ngn nytta. Verkade så..
Diskuterade mycket det här med att folk inte gärna berättar när de har problem, allt ska verka så bra och perfekt på ytan. Det resulterar ju i att när man själv mår dåligt inbillar sig att man är ensam om alla tankar och funderingar, inte bra alls. Det borde va mer tillåtet att man har dåliga dagar/perioder då man faktiskt inte orkar va mer än just ett skal på en kropp.. Man orkar inte tänka, inte planera, inte genomföra saker o absolut inte le när ens insida rasar som ett korthus i blåst. Usch nä.. vem mår perfekt alltid? Jag tycker synd om de människor som inte kan erkänna att de har det tufft ibland, o har de inte kännt på att må dåligt lider jag med dem när den dagen kommer - för det gör den för alla!
Det var en sak som jag tyckte positivt om efter att jag varit sjuk, att det kommit i så tidigt ålder (naturligtvis nackdelar med det också...) för om jag varit 50 år och först då fått känna den sidan av mig själv hade jag blivit förkrossad, så mkt jag varit tvungen att lära känna om mig själv som jag inte visste. Så mycket jag lärt mig och så långt jag kommit som jag kan möta min framtid med.. positivt tänkande!! *hehe* Nu låter ju jag som en sån där "positiv-utan-problem-och-livet-är-perfekt-brud" men långt ifrån, försöker på mitt lilla vis. Trots alla positiva tankar jag varje dag matar med mig själv håller modet inte alltid mig uppe, nä, för jag e människa jag också, o tro mig - jag har fått/får fortfarande känna på det ibland!

*blahiiiblahaaa* Så kom det ut..

Imorgon ska jag umgås med en vän på dagen, o på kvällen ska jag umgås me en annan vän, vilken tur jag har!! *hihi* Två vänner på samma dag, inte dåligt! =)

Trött i ögonen nu.. zznark!

Till dej mig vän-
Jag finns för dej, så som du finns för mig! Glad att du kommer till mig.
Vi har varandra!





Testade picnik.com



Tack för tipset!!! Skoj sida!

Lillen o jag


dubbel...

...av skratt ligger jag nu!!!

Mannen (lilla pojken) min ser ut som en blind gangster här hemma. Med militärshorts, tatueringar, rakade huvud och coola solbrillor vandrar han här hemma runt och håller sig i karmarna med kutad rygg. Han jämrar sig som en gammal gubbe o beklagar sig för sig själv hur dåligt han mår *hahaha*
Den där spriten.. Han vill att jag ska leda honom till affären för att köpa tidningen, ifall han ramlar!
*knast*

Man kan må gott när andra e bakis!!
Nu ska jag upp på stan o hämta mina nya hårprodukter jag beställt o kolla på smycken för guldtackan jag fick av moffe i examenspresent!

See ya!

 

  



Hur kul känns det?

Ja, så tänker jag just nu!
Hur kul är det egentligen att man har en tokig sambo med vänner som slagit dumma vad gällande matchen ikväll? Att det ska sänkas en 70ìs o bada i fontänen? Hm.. kanske lika väl att jag går o lägger mig nu strax.
Kommer dock bli väckt inatt om jag känner killen väl, hur skulle han kunna va tyst som en mus när han kommer hem efter en tredjedels 70ìs + annan alkohol sedan lunch idag? Nää.. skulle inte tro det.
Tur jag e ledig imorgon!
Krävs inte mkt för att göra de små liven glada (fotbollsintresserande, eller snarare sport-FANATIKER) Han uttryckte det såhär när han precis ringde:
"Nu kommer jag leva på ett lyckorus tills lördag när nästa viktiga match e!"
Jag förstår inte det där, o kommer aldrig att göra det heller..
i allt detta vill jag smyga ner till fontänen o ha kameran me mig, bildbevis borde ordnas! =)

Minns så väl en gång vi planerat att gå ut o festa till det på stan med några vänner o en match gick snett, killarna blev på dåligt humör o ville bara gå hem.. hur FAN (rent ut sagt) kan man ta så illa vid sig av en match (en sport/en (förlåt)LEK) att ens eget liv får stå tillbaka??? , trams tycker jag.

Dagen idag har varit bra! Skolavslutning för ungdomarna på UH. De e 5 ungdomar som har skola 2 förmiddagar i veckan, vilket avslut! hehe.. Aja, vi åkte till ett utomhusbad o badade. Fikade me tårta etc.
Sen va det avslutningslunch med rostbiff, potatissallad, jordgubbar *mumsiii*
Sen va det tjejaktivitet me mig, alltså tjejerna o jag. Va mysigt. Eller jag försökte göra det mysigt för dem, hade ordnat ansiktsmask, hårinpackning, pedikyrset o lösnaglar. Lyssnade på lugn musik o pysslade om. Plockade deras bryn me, råkade nypa en av tjejerna så det började blöda *OPS* inte pinsamt alls!!  

Vilodag imorgon 





Så va jobbet igång!

Tack för era fina kommentarer!! De värmer...   

Vill börja med att berätta att resan va underbar! Det förstod ni kanske?
Fint väder varje dag, god mat o roligt sällskap!
Vi befann oss mest på en strand som heter Amadores, den hade sand hämtat från Bahamas, ljus o vacker. Vattnet va klart o blått. Helt underbart! =)

När vi kom hem va det bara att snabbt gosa med Abbe som jag saknat något fruktansvärt sen dagen efter skulle vi ju fira mig o lillebror som klarat skolan. Den dagen va också jättefin! Massor me folk som kom o uppvaktade, träffade släkt man sällan träffar och vänner som kom o grattade o berättade hur duktig de tycker att jag varit, hihi!
Helt lovely day!
Mamma o pappa hade slitit o gjort det så fint, bara för oss. Maten va så himelskt god o vi blev uppassade till tusen!
STORT TACK TILL ER FÖR MIN/VÅR FINA DAG!!
 
  
 
 
 
Fick massor av fina paket! TACK!

Idag började jag jobba igen, kändes väl inte så jätteskoj men inte heller speciellt jobbigt. Tycker bara det e svårt att komma igång när man varit ledig så lite tog det emot.. Kom snabbt in i det o imorgon e det jobb igen.
Såg igår att jag jobbar kväll midsommarafton, 15 timmar midsommardag, dagtid söndagen efter det.
Förra midsommar jobbade Andreas, denna jobbar jag. Ska nästa bli vår midsommar tro? *hoppas*

Nu ska jag umgås lite me mina killar innan jag deckar.. *zzz*

Kram











Lite semesterbilder kanske?












Back in B

Så ni vet.. jag lever o mår bra! Haft det helt underbart på semestern o min examen.
Det har varit otroligt mycket att stå i på sistone.. När jag väl haft tid att sätta mig här har bloggen hållt på att flyttas så då kunde jag inte skriva inlägg.. plus att jag sorterat o lekt lite me alla bilder som jag ska bjuda på så det kommer, vet ej när men det kommer!! =)

Hoppas ni mår bra o att ni saknat mig lite iaf! ;)

Kram

RSS 2.0