...

image575
Va me o tävla om de här örhängena i Alexandras blogg!!
Tävlingen pågår tills på onsdag!!
 LYCKA TILL!!

Hur e det möjligt?

Laddade som tusan hade jag och älskling kurrat in oss i soffan igår kväll för nya serien Private Practice ´som hade premiär. Eftersom vi båda e STORA fan av Grey`s Anatomy så skulle vi ju självklart följa Addison o hennes nya serie.. men vilken BESVIKELSE!! Gaaah...
Hur är det möjligt att man från en serie till en annan bli så kass skådis? Flera gånger suckade vi o funderade om det verkligen va värt att titta klart. Vi blev inte tagna en enda gång av någon scen i serien, allt som hände kände tillgjort o konstlat.. nä.. WHY?? Jag gillade ju Addison så mycket!!
image574

Fredagar e så härliga! Dessutom är jag ledig.
Ska gå en sväng på stan, gå inom bolaget o köpa ett gott vin till ikväll och lulla genom affärer alldeles själv i min egen takt o bara njuta, LOVELY!!
Det blir lugnt ikväll men imorgon e det fest me tjejerna, undra vart vi ska förfesta? Vet bara att vi ska träffas o sen ut.. Ska bli skoj! =)
Vad ska jag då ha på mig? De DÄR måste jag ju ta tag i..

Nu ska jag färga håret, det ska bli riktigt mörkt nu igen, kan inte stå emot...
Myspace Icons

Nä men.. tävling!!

Med i ännu en tävling!!! Vill du va me??
image573
Steve Madden. Du får själv välja vilka du vill vinna. Skornas värde varierar mellan 699-1299:-

Lycka till!!


Tävla vett ja!!

Jag är med i Marias tävling där hela 10 personer kommer vinna varsitt naglack från Stjärnglitter .
Var med du också. Tävla Här
image572

Last week in Malmoe is over..

Det blev kortvisit i malmö, bara snabb genomgång av utvärderingen o sen bulle som kursledaren o hans dotter bakat *sweet*
Tänkte ta en sväng till Lagerhaus eftersom det va sista dagen i Malmö o jag har tänkt den tanken många gånger men kom på sen att jag glömt mitt betalkort hemma idag, fick handla på ICA-kortet på pressan imorse.. typiskt, men samtidigt sparade jag några slantar där.. Eller nä, som min far säger - jag minskade mina utgifter, jag sparade inte!!

När jag kom hem tog jag Albert i koppel o gick ner i parken, hämtade hem min cykel från stationen också. På vägen hem övade vi att gå fint, han ganska duktig faktiskt! Trots den energin han har... men jag va ändå duktigast =)
Gick förbi en kort sträcka jag ofta går förbi med Albert o har innan ignorerat skylten att hundar e förbjudet, att jag gjort det är för att jag inte tänker ta långa omvägar för att en plätt gräs inte får röras men idag får jag se ytterligare en skylt
VARNING!! RÅTTGIFT!! Precis brevid förbud för hundar.. nu tänker jag deffinitivt gå omvägar runt den plätten!!!
Dumma mig..

Tagit en sväng på ICA nu i eftermiddag, svärmor hämtade mig, så snällt av henne.. så slapp jag gå hem me tunga kassar. Måste skaffa mig en skrutt-bil.. Men, eftersom jag inte med säkerhet vet om jag får jobb vågar jag inte köpa en bil heller, man ska ju betala försäkring och bensin också och utan pengar känns det inte så lätt.
Tänk om jag inte får jobb i sommar... jag som inte ens kan stämpla! Ops!
*håller tummar å tår*
Lånade svärmors symaskin me, min e PAJ... sur för det! Så jag ska dona lite imorgon när jag e ledig. Kanske piffa till den där jackan jag köpt lite grejer till?

Albert o svärmor har ett speciellt förhållande, hon hjälper oss mycket (precis som svärfar) me Albert och han har ju också bott där nu när vi varit i Sälen. Iaf.. Han blev jättelycklig när hon kom hit idag, hopp o spring va tokig han blev!
När vi sen skulle gå ut och gå och svärmor tog bilen och körde iväg stod han länge hela stilla och tittade mot bilen.. han blev ledsen.. jag försökte dra med honom så gick han ett par steg o så vände han sig igen o tittade efter henne.. naaaw, gulle-killen! Hon tycker lika mycket om honom, ibland kan hon inte lämna honom när hon varit ute med honom vid lunch så hon bara måste ta med honom hem.. hihi! *Gulligt!*

han e bäst min vovve.. älskar han!

Nu ringde honey o e på väg hem, jag ska börja me maten - kvinnan ska ju stå vid spisen, hahaha!
Skojja bara! men det lät nästan så.. "mannen e på väg hem från jobbet så nu ska jag laga mat"
Nä, i vår vänskapskrets är jag även kallad Gudrun (efter Gudrun Schyman) "MAKT ÅT KVINNORNA" brukar jag gasta(mest för att retas), hehe.. jag e sjuk jag.

vad hände me detta inlägget? Allt ser konstigt ut.. ? Att mina små fingrar lyckas komma åt där de inte ska.. helt makalöst!

;-)

image571


lovat..

... Hili att lägga in en före bild på mitt inlägg om pigtittaren! It`s done Hili!!
Pussen

tävling

image568image569

Jag är med och tävlar om ett schampo och balsam från Aloe-Vera butiken i Marias blogg. Var med du också!
Lycka till nu allihopa!

Done

...me min pigtittare! Resultatet kommer här:
FÖRE:
image570

EFTER:

image564
 
Ganska nöjd ändå!
(Om ni undrar så är mönstret servettdecupage..gundmålat vit, målat resten med svart)

Honey e hemma igen, det känns bra, ska kramas lite me honom i soffan nu.. hihi, saknat honom.
Tramsiga jag.. ;-)

Imorgon e det avslut i Malmö, känns lovely!!

Sussa sött


Trasan & jag..

Pust å stånk va jag kan städa!! När jag väl sätter igång finns det ingen stopp, å har jag trasan i handen får man i princip rycka den från mig om jag ska sluta torka.. jag torkar, ser ett nytt ställe, torkar å upptäcker ytterligare ett ställe and so on!

Albert väckte mig halv tio, gick en sväng me honom sen kokade jag kaffe o åt min fil me musli. Sen gick jag till Röda Korset, hittade lite små fynd, får se vad det blir av det.. Tänkte styla om en jacka jag har som blivit för tråkig men en av mina absoluta favoriter. Ska dessutom fortsätta med min pigtittare när jag e klar me städningen..

Förresten, blev glad idag när jag fått ett inlägg från en ny bloggare (iaf för mig) som jag känner till sedan jag va yngre. Hon gav mig komplimang för håret o det e ju alltid skoj o få komplimang!! Hon skrev om det i sitt senaste inlägg me, känner mig hedrad..hihi, tackar för det Fia!

Sörplar eftermiddagskaffe nu.. trött när jag väl satte mig ner.. suck..

Hm.. kan inte bestämma mig om jag ska färga håret riktigt mörkt igen, en del tycker det e fint me lite mer ljusbrun som jag har nu men..de flesta tycker det mörka..o jag vet inte vad jag tycker.. ah... veletös e jag! Vet ju att jag trivdes i det mörka när jag hade det sist men så e våren på ingång o att ha slingor i när sommaren e på G e ju bra, sommaren gör annars utväxten ÄNNU ljusare än annars. Det va ju därför jag slingade håret, för att slippa färga utväxten hela tiden...
Hit o dit, upp o ner, in o ut, fram o bak.. jag vet varken ut eller in!!

Ååh, nu ringde älskling o sa att han blir sen ikväll.. tråååkigt! Stackars han... han gillar inte att jobba över..
Saknar honom redan..
Myspace Icons



Se där ja...



 Myspace Graphics








Som ni ser så kan man alltså lättare hitta min "kommentera-knapp" eller vad man nu ska kalla det. Det tycker jag e dunderkul eftersom jag hört att en del tror att man inte kan kommentera mer, men det KAN man! ;-)
Så nu väntar jag mig massor av kommentarer... ;-)

Tisdagen börjar lida mot sitt slut och jag har ont i huvudet, älskling o jag kan ibland bete oss en aning barnsligt o har en o annan brottnings/fighting match, nu i kväll hade vi en i soffan.. helt oväntat började den o jag skulle skydda mig från Alberts äckliga ben som Andreas skulle kleta i ansiktet på mig, då smäller jag huvudet rakt bak i hårda armstödet på soffan.. ajaj... sen blev Andreas tvungen att pilla mig i håret så jag blev glad igen, haha!!

På tal om att man ska bli glad igen, humöret e skumt.. Hade jag inte vetat bättre hade jag gissat på PMS men nä, det e det ICKE! (där hör du lillen...)
Kan få utbrott o gasta av mig, kan bli ledsen o känna klumpen i halsen, sen kan jag bli glad igen o tycka att det e ganska skoj o va mig ändå.. Som jag skrivit innan -  Annavirrpanna!
Myspace Icons

Har börjat göra om min "pigtittare", ja ni läste rätt! Ska måla den vit o göra den lite romantisk tänkte jag, får se hur det blir me det.. kanske humöret sviktar o svarta kritor dyker upp, moahaha!
(skoja)

Nä, nu ska jag försöka komma in på Malmö Högskolas mail så jag kan utvärdera kursen som slutar på torsdag - Yeeehaaa!!


"hon e så liten...

....så hon är den sista som känner att det börjat regna"
Någon som möjligtvis tycker att den kommentaren passar till mig? Jag skulle gissa att min klass instämmer...inte sant?
image563
Ännu en onödig dag (känns det som) i malmö, en föreläsning som endast varit upprepning - som de flesta andra. Frågan är om jag ska åka dit imorgon? Verkar va många som hoppar över morgondagens korta upprepning, det vill jag också..

ååå.. kan inte skolan va slut snart??

Förresten, idag kom min favorit tidning ut, två gånger om året kutar jag till pressbyrån o köper "Easy Fashion", så jäkla bra o massa enkla kläder att sy, accessoarer att pyssla me etc!
Ska lägga mig på soffan me nya tidningen o en kopp kaffe under goa filten..


Hej o så

Nöjd!

Ville bara visa er håret, blev nöjd!!
Jättegullig tjej som klippte mig, visade sig att vi kom från samma håla.. hon visste vem lillebror e!
Iaf... jättenöjd, skulle bara vilja ha det mörkt igen, hon ville ge mig lite rabatt om jag kom tillbaka.. får se vad pengarna räcker till nästa månad! :-)

 image557 image558
image559 image560
Jag kommer sen hem och snurrar framför älskling som säger
"Det har snott sig i nacken!"

Suck... NÄ, mina lockar har kommit fram!!
Typiskt män...


Lite bättre...

Känns lite bättre idag, men inte 100 ändå.. skummis-Anna!!

Sitter med sista arbetet till MAH, känns bra att få iväg det.. trots att det känns som jag sen har en komplettering som väntar efter det! *optimist..? not*
Skickade precis iväg det till en klasskompis som skulle räka orden eftersom mitt kassa program inte har den möjligheten, stenålders... minst 5 000 ord o jag har ..*trumvirvel*
5657 ord!!!! =)

Idag ska jag klippa mig, egentligen inte råd men måste.. bara växer o växer o ska man låta det vara lite längre vill jag har kvalite också, ska det va tunnslitet kan jag lika gärna bli korthårig igen.
Eftersom mina lockar kommer fram mer när jag klipper upp det plus att jag vill ha lite mer frisyr såsom lugg ex, gillar busigt hår o den rockiga stilen så har jag kommit fram till den här frisyren:
image553
Så vacker tjej!! O sååå najsig frisyr!! Hoppas jag blir nöjd... man blir lite mesig när man låtit håret växa en bit.

Halv fem ska jag på Yoga, ska bli skönt. Hoppas inte jag halvsvimmar idag me, blev helt yr sist, hua - obehagligt.

Ska försöka hinna handla efter det.. det blir sent.. har en till uppgift jag måste ta tag i också!!
Måste fortsätta nu, ha en fortsatt fin dag!!

image554

dumma dumma

Mår inte bra... ingen bra dag, ingen bra tid känns det som... känner mig ivägen för alla, to.m. för mig själv..
Självförtroendet på botten, kass flickvän, kass dotter, kass syrra, kass vän..
KASS ANNA!
allt e---> SKIT O MÖÖÖÖG!!!

Mycket som ska va glatt nu men jag är nere.
Mycket att se fram emot men känns inte som jag har längtan i kroppen.. vad e fel idag?

Irriterad på allt o alla.. sen har jag ågren så det räcker för hela skåne att jag e som jag e..

Skit me..

image552

SÄLEN 2008

image532 image533
image534
image535 image536
Knasbror!! haha
image537
image538 image539
Jon i Värmestugan                                                      Andreas
 image550   image541
Mamma o Kinja                                                                               Kvällsåk

image542 image544

image543
I liften...=) Snyggo...moahaha
image545

image547
After Ski
image548
Lillebror & Andraes
image549
Massa snö -- från vår stuga.

Några av alla foto vi tog iaf!!

Back in B!

Nu e jag hemkommen, mör i kroppen men massa energi i skallen!! Frisk luft en hel vecka tar ut sin rätt på kroppen... hihi, skönt har det varit!

Första dagen va det strålande sol, perfekt snö i backen o lagom temp, underbar skidåkning! Blev kvällsåk me, vackra bilder tog jag också men de har jag inte lagt in än så det får ni vänta med. Sen har det varit upp o ner me vädret, OK men inte toppen direkt. Ena dagen va det plusgrader o helt uppkört i backen, inte så lätt o åka då.. Sen blev det minusgrader på tövädret o backarna va rena isbanan!! TJOOHOOO va man flyger fram, inte heller lika skoj.. Fan va jag låter neggig... aja, vi har haft supermysigt o det har varit skoj o åka skidor!
Andreas som bara åkt bräda innan tyckte det va mycket roligare me skidor, vill aldrig gå tillbaka till bräda igen.. Han va grym, mycket imponerad av Andreas, duktig min man!!
;-)

Vilken storm som drog fram över landet igår kväll/natt.. typiskt när man har sådär 10 timmar i bilen. Stackars pappa, helt slut efter färden hem.. ingen rolig bilfärd!

Nu på morgonen har vi hämtat vår Albert hos svärföräldrarna.. Åååh va jag har saknat honom!!! Han blev så lycklig över att se oss, han studsade fram som en boll o pussade på oss massor. Nu går han här o luktar på vår packning, luktar andra hundar... mamma o pappas hundar, han kanske e svartis?? hihi... min plutt!

Nu har jag inte tid me detta mer, skönt o va hemma igen!
image531


Hur ska man hinna allt?

Tiden man pluggar e man fan ingen trevlig människa, man får ta mycket skit o mycket är tufft o kämpigt..
Ibland känns det som man kämpar förgäves... längtar så tills detta är slut.
Allt vilar på ens egna axlar, ingen hjälp får man från skola o lärare.. man lånar pengar och betalar för en utbildning men inget... absolut INGET mer får man, vill man ha något får man slå sig fram o kämpa så in i baljan!

Fått skäll av en lärare idag, känns inte bra... Frågade redan innan den här kursen satte igång om det var OK att jag åkte iväg v 8, annars fick jag boka om resan. Det va OK och jag gav klartecken till familjen o sambo. Idag ringde han och skällde för att jag bara "åker iväg sådär", försökte förklara att jag faktiskt frågat om det gick bra men han tyckte att jag skulle kollat schemat nu precis innan så om det var ngn redovisning skulle jag kontakta honom igen för då skulle han inte godkänna det, hur går det ihop? Man kan liksom inte avboka en resa sådär 3 dagar innan!!
Blir frustrerad...

Tydligen ska vi ha ett "snack" (som han uttryckte det) när jag kommer tillbaka igen eftersom han tycker det varit strul i vår grupp... hm... va fan?? HATAR SKOLAN!!
Blir man automatiskt dum i päran för att man e lärare? Hur blev det med vuxenstudie? Fattar noll... O vill inte ha detta i tankarna nu när jag ska njuta av en veckas semester med världens BÄSTA människor..
Så därför... SKITER JAG I DET NU!!!!

Strax kommer Abbes "farmor o farfar" o hämtar honom, min lille skatt... tur att mamma o pappas vovvar e me så jag inte helt blir utan kel.. fast ingen vovve e som just MIN ALBERT!
Hur ska jag någonsin kunna resa från mina framtida barn om jag e såhär blödig när det gäller min hund?!

Åh.. har härliga känslor i magen, ska bli så mysigt denna veckan.. Båda mina roliga bröder, mina goa föräldrar o min fina Andreas på en o samma gång! Kan det bli bättre?

Ha en super vecka här hemma alla ni som läser, det ska jag ha! =)

image527
Kommer sakna dej så lillen...

image528 
image529
image530


Undra om...

...det faktiskt är så att jag roar folk med min blogg bara genom att stava fel hela tiden? Alltså.. tro det eller ej men det e faktiskt inte så att jag e helt rubbad o inte fattar att det heter jordgubbeN o inte jordgubbeT som jag tydligen skrev i förra inlägget. Jag fattar också att det heter pUlsvärmare o inte pIlsvärmare, kan bara försvara det genom att det nästan var fredag o jag kanske satt o tänkte på en PILSNER när jag skrev!?! Vilken karl jag e...pilsner?

Linnet...Linnèa...pollen Eriksson, kärt barn har många namn men ibland vill jag göra "tusen nålar" på din hals! hahaha
Hoppas du blir nöjd med detta inlägget, jag kan ju göra något för dej nu när du så snällt slutade tycka Christina va snygg i Grey`s för min skull! Troligen hittar du fel även här - perfektionist!!

imorgon vid den här tiden närmar vi oss sälen! (redan här hittade du fel Linnet, du HATAR sälen... I Love It!!) Ni förstår Linnèa e en "dalkulla" som är allt inte en snowboardflicka i Sälen e, vad det sen betyder vett i fan. Jag vet iaf följande: "E A N tzin tzo tzil" eller nåt... låter så iaf.
Nu blev det mycket internt... tillbaka till Sälen!! Svish svish... eller åååååHEJ...ååååHEEEJ...åååå ååååå ååååå AAJ!! Tyngden på dalskidan älskling.. det ska jag påminna Andreas om eftersom det e hans första gång på skidor, annars e han snowboard-kille.

Blir ju inget vettigt av det här, bäst jag slutar!

Hej å hå

Såhär kommer vi se ut
image526

Blev idag iaf..

Bilder på cheesecake! Jordgubben ser nästan rutten ut men den e frusen, glömde ta fram dem i tid... typiskt mig! Men gottigt va det!!

image518

image520

Blev klar me den ena pulsvärmaren ikväll, eller det e ju inte riktigt en pulsvärmare för det finns hål för tummen.. torgvante? nä.. sådana har ju halva fingrar me, eller? Aja... ngt mitt i mellan!
Färgen blev ju kass som vanligt när jag tar kort me min mobil men de e mossgröna, bruna o svarta.

image523
image524 image525

Nu ska mitt nya vackra nattlinne på ;-)


Min alla hjärtans...

Fått så fina paket av mitt hjärta!
Nattlinne eller.. ja, för fint att sova i! *hihi* Rosa med hjärtan med spetshipsters till.
Så rolig bok - "Sticka och virka!
Underbara röda rosor!! Åååh, han kan han!!

   
 
Sista bilden e den enda som färgen blev lyckad på, vill ha en diggi-kamera!!
 
image517

Blev såå glad för det!!

Han lagade god Fläskfilè Provencale också, hemmagjort vitlökssmör och mozarella (dock köpt, haha), jag ska bjuda på efterrätten fast nu är vi så mätta så den får vi vänta med. Hoppas den e god.. aldrig gjort den innan! Tittade till den i frysen innan, rosa e den allt! =)
Bild på den blir det imorgon..

Hälsade på på praktikplatsen idag ju! Det gick jättebra, min handledare verkade trevlig, mänsklig o lättsam, inte alltid det e en självklarhet!

Han verkade dessutom tycka att jag va glasklar för detta yrke, fick komma in på avd fast de aldrig släpper in ngn på den slutna/låsta avd direkt, antar att jag verkar bra för stället! Hoppas hoppas.Pratade en hel del om jobb och så me.. ska skicka in ansökan imorgon, så jag har det gjort innan vi åker till Sälen!

Två bra TV-program ikväll, finnemang!


Valentine`s day

Idag är kärlekens dag, en fin dag.. Hatade den som singel men älskar den tillsammans med Andreas! ;-)

Jag har mycket att göra idag, mycket som ska fixas. Både inför resan o annat. Ska ju besöka praktikplatsen me, baka cheesecake som ska bli ROSA, pyssla klart paketen till Älskling, bada Albert, tvätta, börja packa o plocka undan här hemma. Får inte glömma mitt arbete som måste bli klart me.. tråååk.

Det e så typiskt att jag har den där hemska veckan nu, inte sovit mkt inatt.. så ont så det e obeskrivligt!
Hade inga värktabletter hemma heller så min snälla man fick snällt köra o fixa innan han kunde sätta igång o jobba idag. Nu börjar det lägga sig, den som uppfann vetekudden borde få en Oscar!!
Ser ut som värsta hängbukssvinet nu... värmt vetekudden o lagt den längst linningen innanför PJ-byxorna.. snacka om hängbuk.. ingen vacker syn, känns som det kvittar --
 hellre ugly o välmående än fager o kvidande!

Ni som följer Grey`s, nu ligger jag ett par avsnitt fram men undrar ni inte var Allison e?? Hihi, så glad jag blev när jag såg att hon nu ska ha en egen serie! Ikväll kl 21.00 på TV4. Dum tid (Efterlyst) men VILKEN lycka!!
image510

Så vad väntar du på Anna...? SÄTT IGÅNG!!!

Åter igen... ett måste!

Anyway, ta vara på dagen o kramas mycket, säg hellre en gång för mycket att du tycker om någon än att hålla det inne, idag kan det bara inte bli för mycket kärlek! Det ska mysas o att solen e framme idag gör bara dagen ännu vackrare!! =)

zwani.com myspace graphic comments

Lite ljusare framöver

Fick ett efterlängtat samtal idag, från en av praktikplatserna jag sökt till, o jag fick praktik, ÄNTLIGEN!
 
Utredningshemmet i Hässleholm
Det ska bli så grymt intressant, hoppas bara jag trivs där o att de trivs me mig så man kan fortsätta o kanske kan få jobb i framtiden! Det verkar va precis ett sådant ställe som jag vill jobba på.
Flickor o pojkar mellan 13-17 år. Sluten avdelning. Blandad problematik men ganska tung sådan, bla missbruk o kriminalitet.
Min handledare som jag pratade med nu ikväll ville att jag skulle komma och hälsa på imorgon o se vad jag tycker eftersom inte alla orkar jobba med just sånt här, kan ju påverka en ganska starkt.
Otroligt intresserad o ivrig nu, vill börja helst imorgon!! =)
Lite pirrigt... ska hälsa på där imorgon... Hoppas jag ger ett bra första intryck!

Nu har jag precis varit o solat en stund, blir inte så ofta så när det väl blir av njuter jag som tusan. Så varmt o gott!

Ojoj, Andreas funderar på att slänga datasladden nu, tycker jag blivit "bloggoholik" haha

Duschdags..

image507

image508

image509
Sånt mysigt dusch- (regn) munstycke (eller vad man ska kalla det) o den vackra stjärnhimmeln skulle jag vilja ha i vårt framtida drömhus!! Snacka om avslappning...

3 dagar kvar...

Träffade en annan hundägare när jag va ute me abbe nu på morgonen, han berättade att hans hund tyvärr gått bort.. han va så ledsen, den gamle mannen. Han hade en tax som också hette Abbe.. det va det värsta han han hade varit med om. Usch, tur att min Abbe bara är 2 år och om allt går som det ska kommer vi ha honom många år hos oss framöver. Träffade en annan gubbe som haft samma ras som Abbe e, vovven hade blivit 19 år!!! De små hundarna blir äldre... än de stora alltså.

Så dryg jag e me mig Albert... aja, min blogg, mina ord.

Stackars pappa är inte bättre i ryggen så nu är det bara vi ungar som ska åka skidor, jag, andreas o mina bröder. Det blir High Life!! ;-) Hoppas inte jag får mer ont i ryggen jag me... skröppliga familjen, haha!

Väntar samtal idag, från en av de alla praktikplatser jag ringt! Hoppas hoppas... de behöver nämligen timvik + sommarvik + tillvidare så jag hade så gärna velat få in tassen där! Håll tummar o tår för mig..

Hur ser förresten er Alla Hjärtans Dag ut imorgon? Jag ska handla klart till mitt hjärta idag, inget speciellt ... men en tanke bakom. Ska laga god mat me o mysa. Fast vi har alltid mysigt så ibland e det svårt att få den där känslan att det e något extra. Vi har tända ljus varje kväll, sitter alltid ihop o äter god mat, kramas o pussas varje dag också.. aja.. Alla Hjärtans e en gullig dag, inte bara för kärlekspar, man får inte glömma vänner o familj o alla man håller kär!! ;-)

image506


Skulle länka en jättemysig låt här, när jag hör den tänker jag bara på min A, men fattar inte hur man gör... suck...ngn som kan hjälpa mig?

tävling

image505 

Salong Jessica har en tävling!! Delta vett ja!!

OBS!!! NI VET ATT MAN INTE SER VARKEN KOMMENTAR-KNAPPEN ELLER BLOGGEN JAG HÄR LÄNKAT!! INNAN TEXTEN "...har en tävling!" KAN NI TRYCKA! DET SKA STÅ SALONG JESSICA DÄR!!! Tack...


12/2-08

Inte mer skola denna veckan, så skönt! Har så mkt att stå i så det gör absolut inget för min del.. ;-)

Skulle egentligen haft en redovisning på fredag men jag hade glömt att vi bokade fredagen till det i min grupp så jag har dubbelbokat mig. Vill inte lämna min goose-vovve själv på morgonen o sen bara låta svärföräldrarna komma o plocka upp honom utan att jag kan få säga hejdå o gosa extra me honom, sen ska jag va utan honom en hel vecka... det kommer göra ont i hjärtat!! Ska packa allt inför resan me sen ska vi åka till mina föräldrara på eftermiddagen/kvällen o sova där, på lördagsmorgon vid 4 bär det av mot en veckas skidåkning *yeeehhaaa*
Stackars Abbe kommer va helt förvirrad, först ska han åka bil ända till Malmö me svärföräldrarna o deras hund - han som verkligen hatar att åka bil, blir åksjuk o kräks. Sen ska han bo hos Andreas farmor o farfar över natten, sen ska svärföräldrarna hämta honom igen o ha honom resten av veckan... förvirrad kommer han va. Men bortskämd, hihi! Han kanske rent av e en tunna när han kommer hem, familjen Nilsson-Olsson tycker nämligen mycket om Albert o skämmer bort honom en hel del, känns verkligen som han e i tryggast förvar hos dem! (efter oss då,, hihi)

Tack för att ni ställer upp!! Guld värt...

Har handlat garn idag, myspys! Gick o drömde i affären hur länge som helst... vill så mkt. Men nu e ett nytt projekt igång o det ska bli spännande o se hur det artar sig! Jag visar upp här då... om jag blir nöjd vill säga! hehe...

Imorgon ska jag till läkare, inte vilken läkare som helst... en läkare som kvinnor inte tycker om o gå till! örk...

Natti när ni ska sussa

zwani.com myspace graphic comments

Så va det ny vecka...

Jag e ledig idag, fast ändå inte känns det som..

Måste...
....lämna två böcker på bibblan
....låna nya böcker på bibblan + sitta där o plugga inför nästa pbl-case som jag missar när jag e i Sälen.
....handla mat inför veckan så jag slipper det resten av dagarna när det e skola o man e tröttare än döden
....handla "Alla Hjärtans Dag" present till mitt hjärta *mys*
....läsa en bok o skriva recension på den, som jag såg i helgen ska va inlämnat på torsdag, trodde det va v 9 den skulle va inlämnad... FAN!!
....yoga 17:30-18:30
....laga mat o komma i säng i vettig tid för att palla morgondagen

Aaahhh, HATAR måsten så otroligt mycket!!

Just nu ligger min älsklingsAlbert i mitt knä o sover, han e så underbar mitt lilla knyte! Han sitt-ligger, hur han nu får ihop det. Han gör allt för att va nära, så obehagliga positioner men nära ska han va iaf! *sötis*
Igår natt snarkade han så mkt att Andreas höll på att få spel på honom, flyttade honom flera gånger från kudden ner till fötterna men han kröp upp igen o la sig på hans kudde o fortsatte snarka, haha! mina grabbar... älskar dem så..
 image500

Nä, nu får jag väl bruka allvar me mina heeeeemska måsten, usch o blä...

image501  image502
Väldens finaste Albert!

image504
Världens finaste VI!! ;-)


 


Ekenabben

Helt otroligt vad vädret kan påverka en, inte bara till det sämre när det är grått o trist utan också till det BÄTTRE (viktigt att betona de bra sakerna också!!) när solen e framme o ger en vårkänslor!!!
Jag och mina killar åkte ut till Ekenabben och gick en runda, så mysigt! Solen va varm och jag fick nästan ångest när vi va på väg mot bilen igen, vill ju ta vara på alla fina stunder utomhus som möjligt.
image499
Albert var helt extas, miljoner dofter och så härligt! Ville släppa honom lös men det var så många som gick i skogen, både med och utan hund och man vet ju aldrig om man stöter på ngn som e rädd, Albert e ju inte den som håller tillbaka sin glädje över att hälsa på nytt folk =)
Han hade sitt 5 meters-koppel på han kunde springa en hel del ändå!

Igår umgicks vi med goda vänner, köpte "planka" o mumsade i oss, smaskens!
Sen va man ju så mätt o trett att man inte va sugen på mer än att slappa i soffan. Blev en tidig kväll igår, hemma redan halv tolv. Just med detta paret brukar tiden springa iväg o vi brukar va betydligt senare hem än så men.. igår blev vi alla sega. Trevligt va det ändå o desstu bättre mår vi idag! ;-)

Om 5 dagar åker vi till Sälen, ska bli underbart! Eller det hoppas jag iaf.. Har fått mer ont i min rygg, höft o ben nu.. det blir värre o värre tycker jag. Jävla diskbråck!! Kommer väl aldrig bli fri från det.. vill inte att de ska in o rota i ryggraden heller, känns inte speciellt tryggt. Så det här me skidor... sa till Andreas idag att jag ska åka vare sig jag har ont eller ej, fast det e lättare sagt än gjort eftersom jag sist blev helt förlamad i min högra sida, då kan det ju göra så ont det vill för upp på skidorna kommer jag inte då. Hade blivit väldigt besviken om jag inte kan åka. Pappsen har fått ryggskott me till råga på allt.. man kan bara skratta! Typiskt när vi ska va så aktiva!
Hoppas iaf på mycket snö, solsken i pisten, rosiga kinder, after ski, bastu, kramsnö som knarrar när man pulsar fram i den! Längtar...

Hoppas ni får en bra vecka allihopa!

Hur blödig får man va?

Pratade med mamma i telefon när det piper på andra linjen, jag ignorerade det o tänkte att de får väl ringa igen om det e ngt.. Så ringde det på mobilen o det va lillebror, han lät helt förstörd. Frågade om jag va hemma o om han fick komma hemom o säga hej, alla tankar for genom huvudet när lillen e ledsen o frågade mamma som va kvar i luren om det va ngt som hänt me lillen?! "Nä.." sa mamma, "du får väl se hur han e när han kommer, annars får du höra av dej!" Sen la vi på o jag väntade o väntade... tycke jag hörde knackningar men ingen lillebror.
Sen plötsligt hörde jag porten o att någon tog i handtaget på dörren, sprang o öppnade, samtidigt som han smålog såg det ut som han va ledsen o nästan skämdes för något "Vad är det???" frågade jag. Såg att han höll i något... en bilnyckel, "vad e det där??" (vet att han kuggat uppkörning innan och inte pratat me folk på flera dagar) så svarade han "Jag får köra bil!" me sveriges största SMILE!!!
Jag gal rätt ut, hoppade o kramade honom, tårarna va nära! åååh så stolt han va!! *ååå så stolt jag e då*

Nu undrar jag, hur blödig får man va?? hrm... vinkade av honom när han körde me... min alldeles egna (eller ja... delar me storebror naturligtvis) lillebror får köra bil, så vuxen han e! Fasar inför hans student. Andres tycker jag e stört-löjlig som förvarnat att tårarna kommer spruta! Studenten va den lyckligaste dagen i mitt liv o när ens lillebror går genom det är inte bara HAN äldre, utan JAG också!! (blandade tårar!) snyft...

Nåväl.. En kväll me min lilla familj ska bli mysigt, den ser jag verkligen fram emot! Speciellt efter en dag pluggandes i malmö på universums tråkigaste arbete!!!!

image498

mycket mysko

..
fattar inte det här. Jag själv ser inte texten "kommentera" men jag har fått kommentarer!? Tack för kommentarerna förresten, men.. jag undrar nu... ser ni den texten eller?

Tänkte bjuda på härliga "kort på kort" idag, inte bästa kvaliten eftersom jag tagit kort med mobilen på foto från 1700 frös ihjäl..

image492 image494
Spjuver me våfflad lugg, inte igår ;-) // Jag o storebror på min födelsedag!
image495
Syskonkärlek!! Storebror har alltid skyddat mig från allt som han kunnat...
image497
Mammsing o jag! Hehe.. Japp, kinderna fanns redan då..! Alltså inget jag ätit mig till på senare dar! ;-)

Eftersom jag inte åt semla på "fettisdagen" ska jag fetta mig ikväll till mitt favvo-program
"EFTERLYST" me en semla, tog Abbe i kopplet innan o gick till MAXI, va tvungen.. hihi!

Snart e det helg igen, längtar efter att susa ner för backarna när solen gassar, eller kanske jag ska säga ploga ner för backarna! haha..

Go kväll!

HOLY CRAP!!

Varför kan man inte kommentera min inlägg mer?? Jag fattar noll o ingenting! Helt nervös här.. haha...snacka om bloggberoende! Men det e ju faktiskt mycket roligare att blogga om man nångång får kommentarer..
OM DET FINNS NÅN DÄR UTE SOM KAN HJÄLPA MIG ME ATT FÅ TILLBAKA "KOMMENTARFUNKTIONEN", NÅGRA TIPS, KANSKE RENT AV HTML-KODER SOM KAN HJÄLPA? MAILA MIG NUUUU!!

[email protected]

Tack sålänge...


Utmanad av Linnet!!

Då e det bäst att lyda! =)

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då gick jag i nian på Sånnaskolan i Åhus och va tillsammans me Emil Sigfridsson, slå det om ni kan!! *hihi*

Fem snask du gillar? Får man bara välja fem??
Lysmelk *mumma* Marabou Switzernöt (?) Semlor, Vaniljhjärtan och Aeppleskiver (danskt)

Fem sånger du kan hela texten till?
Mr Jones av Countain Crows, Ironic av Alanis Morissette, alla låtar me Robyn och Himlen runt hörnet me Lisa Nilsson

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Beror helt på hur många miljoner vi talar om här.. skulle nämligen kunna spendera alla pengar i världen!!
Rest massor o bjudit me mig nära o kära, köpt tomt o byggt hus till mig och mitt hjärta Andreas med stor tomt som Abbe kunde springa fritt i så mkt han vill, huset hade naturligtvis haft en klädkammare fylld me kläder o skor m.m. som jag kunde välja o vraka i, jag hade överraskat Andreas med det största akvariet han kunnat drömma om! köpt en stor lägenhet i spanien till mina föräldrar, gett lillebror den fetaste bilen o storebror (som har allt redan) hm.. han hade fått välja vad han vill! And the list goes on..

Tre dåliga vanor?
biter på naglarna, trycker promaskar/finnar fast jag vet att man får ärr av det, dålig på att passa tider

Fem saker du gillar att göra?
Shoppa, sova, sticka, måla, titta på barnprogram

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
Burka, trätofflor, stentvättade jeans, vinteroverall, sån orange reflexjacka som många tror är snyggt fast det tillhör olika grovarbetsjobb

Fyra favoritsaker?
min foundation, datorn, mobilen, jackan jag fick när jag fyllde år av Andreas

Om jag fattat detta rätt så ska jag nu utmana några till?
Då utmanar jag Emma L, Sofie H, Johanna (bajbiii) & Sanra.

Tack o hej

Angels

image486

De små VIRRVARREN

Att jag inte bara slutar hälsa på folk, även om jag känner dem, det kan va så att jag e sen som fan i skallen o fattar först efter att att det inte alls e den jag trodde! Japp.. idag gjorde jag det!
Gick me Abbe.. förbi kommer en bil som ser exakt ut som en väns bil o jag kollar lite extra, i bilen sitter hennes sambo, så jag vinkar.. han vinkar inte tillbaka fast han stannat o ska vända bilen så jag stannar också o vinkar extra för att han ska se mig riktigt, plötsligt ler han från öra till öra o vinkar, jag ler tillbaka o går vidare. När jag stannar lite längre bort ser jag att han parkerat bilen o går in i ett hus där, de e inte alls han... o inte alls deras bil... hm.. typiskt mig!! Så.. idag skaffade jag mig en liten vän på rundan me Abbe!

Hela förmiddagen har jag lekt med Lizette, Hampus & Hannes på Andy`s lekland! så roligt att plocka fram barnet i sig o leka så det kittlar i magen. Åkte rutchkana, lekte i bollhav, hoppa studsmatta, sköt me bollkanon o klättrade! sen fikade vi me..
Det va jättemysigt o träffa dem, kan inte fatta att de vuxit så! De bode ju lite hemma hos mig när de va nyfödda, dem o lizette. I min lille etta bodde vi fyra, mysigt men trångt..

image483 image484
image485
Så söta o fina, Lizette klär dem som små modeller, Armani, Polo Sport etc.. Så söta!! DC skor..

Nu måste jag bruka lite allvar me personliga brev o ansökningar!! hej hopp

lekdags

Nu e det fältuppg som gäller, vilket betyder att vi i veckan ska göra ett grupparbete som ska innehålla en undersökning - genom intervjuer på stan så håll i er om ni e ute o trampar i Kristianstad!! =)

Igår va en späckad dag, först skola hela dagen sen lagom i Kristianstad igen för att ta cykeln (trodde jag) o cykla till Yogan. Jag satte cykelnyckeln i låset o knäck så satt halva nyckeln i låset, resten i knippan.. Jäkla skit! jag behöver ju cykeln.. aja, började gå o svängde inom Claes Olsson för att köpa ett nytt lås sen gick jag till Yogan. Det va jätteskönt att få slappna av där.. man blir verkligen avslappnad.. De fysiska bitarna e tuffare än man tror o det känns minsann lite i magen idag. Vi gjorde en ny övning som verkligen kändes helknas o inte alls avslappnande om jag får säga mitt. Lejonet - sitta på knä, sätta i handlatorna i golvet (mellan knäna) o vända dem så att fingrarna pekar in mellan knäna.. Hänga med huvudet ner mot bröstet o genom en inandning vrida upp huvudet o titta i taket, samtidigt stränga ut tungan så långt det går mot hakan o andas ut så tungt som möjligt o säga "aaaaahh" hm.. Tur jag går ensam så jag inte har nån av mina vänner me mig.. hade haft lite svårt att hålla mig då antar jag.

En annan övning va jättemysig däremot, nersläckt i lokalen med ett eget ljus framför sig, koncentrera sig på veken i lågan.. faktiskt skönare än jag kunde tänka mig! Aja...

Igårkväll när jag hade tandborsten i munnen ringde en gammal go vän till mig! Inte pratat på länge, hon ville att jag skulle följa med till Andy`s lekland idag me henne & hennes två pojkar! JIIPPPIII!! =)
Jag som lovat mig själv att gå till bibblan o kopiera upp ansökningar, betyg, intyg etc men det får nog vänta några timmar. Jag som älskar att leka plus att jag tycker det ska bli så jäkla skoj o träffa dem!

2:a veckan har startat... still no cigg!

image481image482

I en annan del av Köping

Snart börjar "I en annan del av köping" o jag tycker det ska bli såå kul att en ny säsong startar!! De e ju så underbara! Kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker det är hemskt att de filmar ett gäng handikappade människor i deras vardag eller helt OK? På ett sätt är det hemskt att man har så roligt på andras bekostnad men å andra sidan kan man ju stänga in ett gäng "vanliga" människor i ett hus i 100 dagar o skratta åt dem me så varför skulle det vara ngn skillnad? Om jag ska va riktigt ärlig tycker jag fan att de i köping e 100 gånger mer "nomala" än de knastarna som stigit in i BigBrotherhuset ALLA omgångar!!

åååh, nu börjar det!!
image480

Svåraste..kanske

Att sluta röka... jo, det kan va bland det svåraste som finns.. känns ytligt att säga, ytligt e inte rätt ord.. känns LÄTT att säga.. har upplevt sååå mkt svårare men ett beroende e inte att leka med.
Gjorde ett test o jag va inte bland de som va "tyngst beroende" eftersom jag röker max 10 cigaretter om dagen och det kan gå mer än 30 minuter efter det att jag vaknar tills jag röker en cigg.. Det finns två kategorier som har ett värre beroende, hur fan fixar de det???? usch o fy..
Hur sund jag än känner mig, hur gott jag än må lukta o hur mkt jag än må vinna på detta kommer demonerna många kommer om dagen och påminner mig om att jag har ett beroende som både kropp o hjärna vill tillfredsställa. Förra gången jag försökte bli av med detta hemska beroende använde jag nikotinplåster som jag fick av en vän som fått hela "kuren" av sitt jobb. Hela alltet kostade ett par tusen och ska hjälpa en under ett par månader att succusivt bli av med det värsta suget, den här gången provar jag nicotinell-sugtabletter. Billigare och jag inbillar mig att det kroppsliga begäret mättas, men var ska fingrarna ta vägen?? Vad ska alla stunder som är inprentade i min vardag bli fyllda med? Vägrar att mätta det med mat.. lätt men jag vägrar.. eller kan jag? Det här med vikten får vänta just nu, rökningen känns mer akut och viktigare att ta i tu med.
Kan göra plus o minus lista med rökning men ...FAN... det tar ändå inte bort det där, ni som slutat, ni vet det där!!!
Any way.. I will make it happen!!

Sitter hemma ikväll o tycker i ärlighetens namn lite synd om mig själv. Eller gör jag det? Är född i skorpionens tecken men undrar ibland om jag inte ändå mer är i vågens tecken? Väger hit och dit.. rätt eller fel? Sant eller falskt? Verklig eller overklig? I vilket fall... tagit ett glas vin nu och ciggen gör sig mer och mer påminnd, speciellt efter de där kexen me ost jag tog.. *ops* (nu va jag där me maten... ajaj)

Är så sugen på att gå ut och dansa ikväll, lyssnar på The Voice nu, blir jag mer sugen då kanske?? JAPP!!
R&B..HipHop.. I LOVE!! (Att dansa till)

Känns ofta som jag önskar livet ur mig själv, är antagligen inte ensam om det heller. Längtar efter skidresan, sen längtar jag till praktiken, sen längtar jag efter examen o inte minst RESAN till Puerto Rico. Längtar efter att få börja jobba, med all rätt va? Aldrig varit rik men ALDRIG varit såhär fattig heller.. När jag va sjukskriven hade jag mer ut än nu, o nu vill jag ändå bli något o har en plikt att bli det också, hur går det ihop? Har väl me den där jävla politiken att göra.. tur jag inte e intresserad o inte kan så mkt om det, hade väl gått i taket o startat ett eget parti! Hur fan hade det gått? käpp rätt åt....

Nä... nu ska jag gossa me min lille fis-hund igen.. han finns alltid vid min sida o stöttar mig i vått o torrt..

Take care of your self, no one else do it, the world is EGO!!
zwani.com myspace graphic comments

Nu e det bara glädje igen!

För nu kan jag se fram emot en resa OCH lillens student!!!
Så...på min examensdag bär det av mot Puerto Rico!!!
image479

Just den här stranden kommer vi bo på, jag älskling, Emma & Sebbe!! åååh, va vi ska njuta o gotta oss!

Vi kommer hem dagen innan studenten så jag hinner båda som tur är! Usch... hade inte funkat annars..
Missar min exmensmiddag men det gör inte så mkt, de får skicka hem mitt intyg, middagen kan jag va utan...speciellt om jag måste välja mellan Puerto Rico o examensmiddag i Eslöv!
Som sagt är det ett 4+ hotell med nära till allt, balkong mot havet o stället har en hel del att erbjuda! Emma o jag kommer shoppa loss i alla små tingel-tangel-affärer medan killarna gör ngt mindre plågsamt för dem *hihi*
Åååå, vill åka NUUUUUU!!
Jag e bortskämd som få, TVÅ semestrar att se fram emot. Först skidsemester me Andreas & min familj. Sen e det två veckor skola efter det innan det är dags för 10 veckors praktik (som oftast e såå skoj), därefter en vecka att redovisa sitt examensarbete, sen plötsligt e det den 28/5 o WE ARE ON OUR WAY!!  Kan inte fatta att jag e så nära slutet på min utbildning.... ler av tanken... =)

Btw... 5:e dagen utan cigg... gått förvånansvärt bra! Hoppas det fortsätter så! Det SKA det göra...

RSS 2.0