Ajajaj

Haft en hemsk natt med min mage, ajajaj, varken kunnat sitta, ligga eller stå.. Efter vankande fram och tillbaka i lägenheten till 4 imorse somnade jag ihopkrupen som en bebis i soffan. Klockan ringde 05,50 men jag ringde och sjukskrev mig idag, hade aldrig orkat.

Idag har vi fixat och donat med det mesta inför vårt äventyr imorgon!! *wiii* Det ska bli underbart och fjärilarna har börjat flaxa i magen. Är inte nervös men otroligt GLAAAD så det kittlas! =)
har jag kommit ihåg allt? Packat för mycket kanske? Hm.. ALLTID sån nojja över packning. Försöker se det så att det man möjligtvis kan ha glömt finns säkert att köpa. Har en del som inte går att fixa där nere, men det e redan packat..

Fått såå fin klänning av Andreas föräldrar! Utan axelband som räcker precis under knät. Svarta, vita och gråa vågräta ränder uppifrån ner till "livet", där är den skuren, därifrån ner till knäna är den randig diagonalt, sidenband i midjan. E ni me på hur jag menar? Till ska jag ha de fina silversandalerna jag fick för ett tag sen av dem också, bortskämda jag! *hihi*


Söta va?

Nä, om man skulle fixa det sista så man kan slappa framför tv:n ikväll... Hoppas jag kan sova inatt!

Återkommer me bilder från sol o värme!! *moahaha*

Bilder från måndagen

Här kommer de goa liven!!

     

Visst e de fina?

hej hopp


Humöret försvann med mina foto..

Dagen började med att jag satt evigheter i telekö för att komma fram till läkare. När jag väl kommit fram får jag prata med en otrevlig sköterska som har 2028 frågor som jag inte ens tycker rör henne eller hennes arbetsposition. Jag berättar om min mage och att jag fått de här tabletterna innan, dels när jag var inlagd på sjukhus men också i våras när jag fick tillbaka problemen, min läkare bad mig då kontakta honom om det kom tillbaka en ytterligare gång eftersom de då ville undersöka saken närmre, till svar får jag av henne att jag är så pass ung att det oftast inte är ngt farligt, att de har sååå lång väntetid och predikar om hur man bör leva och äta. Att jag röker var ju total katastrof och det bör jag överväga att sluta med (som om jag inte redan visste det, det är faktiskt inte så att rökare tappat förståndet helt och måste idiotförklaras för den sakens skull!) Jag berättade för henne, lugnt och i trevligast ton jag kunde för stunden att jag försökt sluta med många hjälpmedel och att det är lättare sagt än gjort! Jag berättade också för henne att jag ringde för att få tid hos min läkare eller möjligtvis en telefontid med honom och att det var det enda jag behövde hjälp med av henne. Efter lång tystnad fnös hon i luren och bad mig dröja kvar. Läkaren var upptagen så hon pratade med en annan som skrev ut recept, sen skulle jag återkomma en YTTERLIGARE gång om det kom tillbaka. Å ena sidan är jag som röker redan dödsdömd fast å andra sidan är jag ju så ung så ngn vidare undersökning behövs inte eftersom det sällan är ngt farligt i min ålder, ENLIGT HENNE! Snacka om att säga emot sig själv... Tackade för mig o la på med några fula ord snurrandes i skallen...

Glömde snabbt henne när jag träffade Sanra och barnen idag! Ååh va de e goa! Första gången jag fick träffa Cornelia utanför magen *hihi* Så liten och så go.. Tänk att Neo va så liten, han som blivit storebror och allt, kan inte fatta det. Underbara e dem iaf. Tog några foto på dem men som jag tänker skriva längre fram kan jag tyvärr inte dela med mig av dem idag.. *grrr*
Vi tog en liten förmiddagsfika hemma hos fam Nilsson Pandrea sen bar det av mot stan. Gick och åt lunch på Darins, smaskigt! Sen skulle familjen fotas för tidningen så det blev en liten tur idag men mysig till tusen.
Det var skönt att träffa Sanra och få prata av sig lite, kan det på ngt speciellt vis med henne.. Precis som att det mest underliga aldrig skulle låta konstigt i hennes öron, hon skulle ändå nicka och låta mig få känna att jag aldrig är ensam om tankar, idèer och handlingar.. Guld värt! Blev bjuden på dop också,
Nova Cornelia!

Nu till den biten där jag ska berätta det tragiska om vår dator.
Datorn vi haft här hemma är egentligen Andreas föräldrars och idag skulle vi lämna tillbaka den, efter allt fixande och donande (som jag helt överlät till Andreas eftersom jag är allt annat än teknisk!) så försvann allt på hårddisken.. ALLT!! Mina skolarbeten osv men värst av allt.. mina foto *snyft och gnäll* Jag som älskar foto och tagit mängder genom åren som bara försvann, puts väck! De går inte att ersätta...
Har ofta tänkt att skulle huset börja brinna hade jag efter mina nära och kära först försökt rädda mina foto.. väntade mig inte att en simpel sak som ett knapptryck kunde orsaka samma tragedi..

Tur att inte minnet försvann i samma knapptryck...

Därav har jag inte hunnit installera programmet som gör det möjligt att föra över foto från mobilen till den här datorn vi nu rotat fram från källaren, det kommer.. och då ska jag dela me mig av foto på två små gulliga trollungar!

3 dagar kvar

Ska det fortsätta såhär?

Som sagt så tycker jag om regn, med måtta!
Ska det fortsätta såhär måste jag ju bara införskaffa mig ett par gummistövlar, velat ha det länge men trodde inte jag skulle ha nån användning av det... har konstaterat att DET HAR JAG VISST!!

image168

image169

Fast jag är nog mer sugen på ett par färgglada, när allt e grått ute kanske mina färgglada lättar upp?

Funderar också på att de här sista stövlarna ser ut att vara typ en meter höga vilket skulle se roligt ut på mina taxben (eller som svärmor säger "Pygmèben), de skulle räcka upp till ljumsken på mig o göra det omöjligt att böja knäleden... hm.. haha.. skulle varit ganska skoj det me! =)

Natti natt

Den andre

Ajajaj min "lilla" mage.. Sluta nu me brännkänsla o hugg, berg-o-dalbana i halsen.. blörk!

Funderat under dagen på en sak som jag ofta funderar på.. nämligen att leva här och nu. Lätt att säga men taskigt svårt att genomföra.
Blivit störd under dagen på människor som hela tiden ska vara värst/bäst i allt man pratar om. Den andre har varit svårast sjuk och hämtat sig bäst efter det, har jag upplevt två depressioner så har den andra genomlidigt två självmordsförsök inom familjen, har jag gått ner 5 kilo har den andre en utförlig berättelse om tiden då den gick ner 15 kilo på 4 månader, pratar jag om att fånga dagen och att det krävs mycket träning har den andre redan lärt sig det eftersom den andre faktiskt är duktigast i världen.. Det skulle förvåna mig om jag berättar att jag tog mina första steg när jag var 11 månader och jag inte fick tillbaka en berättelse om då när den andre åkte puckelpist i 9 månaders ålder, det ni!! Varför är människor så in i bombens självgoda och alldeles för sällan kan erkänna att de har fel och brister de också? Det finns väl inte en enda på denna planeten som kan ALLT och mår toppen ALLTID??

Jag är ju så ung också, det betyder tydligen att man inte hunnit uppleva ngt som går att jämföra med vad framtiden kommer utsätta mig för. En ung människa kan inte må dåligt och borde sluta klaga, en ung kvinna i sina bästa år som borde ta sig i kragen och uppskatta läget. Jo, det behöver man också men va fasen, vet de hur dåligt man kan må trots att man kanske bara är 7 år? En som knappt nått 20 kan ha gått genom mer än en som är 50, utan tvekan. Sitter måendet i åldern? Händer allt tragiskt ju äldre man blir? Då vill jag fan inte vara kvar här! Jag mår toppen just nu (bortsätt från min onda mage) men disskusionerna kring psykiskt mående berör mig i alla lägen. Kanske är det för att jag faktiskt har varit djupt nere i gropen, kanske har det med många kring mig jag sett som mått kasst, inte vet jag men jag hatar när folk uttalar sig om saker de inte har nån aning om..
Även om jag brutit benet så kan jag aldrig säga till någon jag möter som också brutit benet "Jag förstår hur du känner" det vet jag ju inte, inte jag och ingen annan kan känna det nån annan känner. Helt omöjligt!

Det jag tränat på i många år - kommer jag behöva träna på i många år till, det är en del av livet! Vem har sagt att livet är lätt? Ska allt vara en dans på rosor?
Jag har uppfostrats att inte skämmas över mig själv för något, det inkluderar det vissa kallar svagheter - men i många fall har jag stor användning av de svagheter just jag har! Jag tycker oftast mycket om mig själv, trots de strider jag varit tvungen/tvingas (i framtiden också) ta mig genom.. utan dem hade jag inte varit jag!

Ordspråk som jag tror på:

  • Det som inte dödar mig, gör mig starkare.
  • En del människor tror att hålla ut gör en stark - men ibland är det att släppa taget.
  • Styrka kommer inte från att vinna. Din kamp utvecklar din styrka. När du går igenom svårigheter och beslutar att inte inte ge upp, det är styrka.
  • Styrkan beror inte på den fysiska kapaciteten, den beror på den okuvliga viljan.
  • Vår styrka växer fram ur våra svagheter.
  • Det finns två sätt att visa sin styrka: en är att trycka ner, den andra är att dra upp.

Från lilla mig









 


6 days to go!!

Hemkommen från arbetet, jobbat kväll.. Gick ganska bra tycker jag. Jag som inte jobbat där så länge fick jobba med en kvinna som började för tre veckor sen, va först lite nervig eftersom det då förväntas av mig att jag ska kunna allt o visa/lära henne.. Jag som bara jobbat med ordinarie o sluppit tänka speciellt mycket. Men det gick bra o allt flöt på.. Eftersom jag var den enda av oss som har medicindeligation så blev det svårt att dela på oss när det blev stressigt men som sagt, det gick.
Ringde till jobbet innan för att se om det fanns ngn annan som kunde hoppa in för mig idag men det va omöjligt.. Haft så otroligt ont i magen hela dagen och det ser ut som katarr är på väg igen *typiskt* Vår bemanningsansvariga hade några tabletter som jag fick o det har lindrat lite men det krämpar på iaf. Just nu är det 5 i vår grupp som är sjukskrivna så det går bara inte att bli sjuk! Snacka om att vår resa är efterlängtad och väl behövd... av oss båda!!

Var och hälsade på i mitt gamla bostadsområde idag, trodde inte de kom ihåg mig men så fort jag satte foten på gården hörde jag "ANNA PANNA!!!" Där satt de, gamlingarna som jag tycker mycket om och som tydligen tycker mycket om mig me. De kom ihåg allt och frågade om Andreas, skolan, Alice och allt annat som rör mig. Snacka om att de kom ihåg mig!! Telefonerna hade ringt o min granne trodde inte sina ögon när han såg mig utanför fönstret, så han fick ringa o kolla med damen brevid *haha* De e så goa!!
En av tanterna sa "Har du inte förlorat dej?" Jag fattade inte.. förlorat? "Ja, (sa hon) jag säger så till förlova sig, då förlorar man sig själv, hahaha!" Hon e go hon!
Hon visslade efter Andreas förra sommaren men frågade mig om lov, det drog hon upp. Hon frågade om jag tyckte det va ok o jag svarade "Klart du får, jag känner mig inte speciellt hotad av dej inte!" =) En satt dam på 70+ som missuppfattat modet och försöker se poppig ut med glasögon från -70 talet. Röker som en skorsten o låter som en man...nä, inte alls hotad där faktiskt! Konstigt?... =)

Ska jobba både lördag o söndag, men det går nog bra, bara jag slipper magont! Måste ringa doktorn igen på måndag, får väl ta o göra den där kräk-undersökning! Gastroskopi som det så fint heter.. *ulk ulk*

6 days to go!

Natti


image167
Ungefär sådana brillor...

Moppeungar

Det är inte så att jag alltid tjuvlyssnar men ibland går det inte att undvika folks samtalsämnen. Att åka kollektivt gör att man får dela mycket med mååånga.. på gott o ont.
Idag var jag mäkta sugen på att ställa mig upp i bussen o läsa lusen av ett par moppe-ungar! De var så otroligt häftiga och jag kan inte förstå att man har så mycket att säga på 25 minuter om alkohol och "slagge". De skulle nita den ene efter den andra, då satt jag mest o smålog o tyckte det var synd om de små gossarna.. sen började telefonen ringa och de bestämde över mobilen hur de skulle slå och SNITTA me kniv och trasiga flaskor dem som kom ivägen (de letade visst efter ngn som gjort ngt) om någon nekade det de var anklagade för skulle de slå tills offret erkände, eller va fan - skit samma om det inte e dem -SLÅ I ALLAFALL! Banka in skallen på dem, döda dem, snitta tills de inte lever mer.. I allt detta satt jag och funderade på just det jag ska jobba med i framtiden, dessa vilsna små själar som inte har något som helst självförtroende. Samtidigt som jag ville "läxa upp dem" är jag ändå intresserad hur de tänker? Tänker dem överhuvudtaget? Jag tror inte att de inser vilka skador de kan orsaka och de ger blanka fan i det också - PÅ YTAN! Nä, jag skulle tagit dem i varsett öra o draget hem dem till mig för ett allvarligt samtal, sen skulle man bestämt möte me människor som blivit misshandlade och är skadade för resten av livet, efter det träffa anhöriga till offer som mist sina liv pga folks patetiska vis att lösa konflikter genom- VÅLD!

Vissa av er tycker kanske att "så pratar ungdomar, inget allvar i det där!" Men det håller jag inte med om.. Även om en ung kille/tjej sitter och säger så men känner/tycker något annat kan de lika lätt hamna i en så rå situation som en ung kille/tjej som saknar spärrar och uppfostran. De faller lättare för grupptryck och söker desperat efter att bli accepterade, jag tycker inte vi vuxna runt om är speciellt duktiga på att visa respekt heller... det hade inte blivit såhär då.

Ska man verkligen skaffa barn till den här världen? Det blir ju för tusan bara värre och värre!?

Nä, om ett år kommer jag och mina trogna klassvänner ut och styr upp samhället! SÅ DET SÅ! =)

En tur i solen

En ledig måndag för mig idag! Övertalade Andreas att gå me Abbe i morse så jag skulle få sovmorgon men det hjälpte inte... jo, Andreas gick me han men Abbe tyckte ändå inte det va skoj me sovmorgon! *typiskt* När jag då går upp och brygger kaffe går han o lägger sig under mitt täcke det lilla buset...

När jag väl är ledig har jag så mycket planerat så jag känner inte att jag kan vila ut speciellt mkt.

När jag väl va vaken tänkte jag att vi skulle starta våra små äventyr så vi åkte mot Åhus jag o Abbe. När jag äntligen hade bil så kunde vi ta oss till en skog så Abbe fick springa av sig lite, så fint väder o det va skönt me en promenad i skogen. Sen åkte vi hem till lillebror o lämnade av lite saker jag köpt till honom, sen in till stan igen o lämna Abbe, den stackaren skulle inte behöva sitta i en varm bil utan AC under tiden jag handlade tänkte jag. Sen åkte jag runt o kollade i billiga mataffärer, nu sprarar vi ju in på allt eftersom vi vill leva lyx på resan! =)
Kom sen hem efter alla turer o började me tvätten, nu håller jag på me det o pausar me ett inlägg i bloggen.. *pust*

Alltså bara 10 dagar kvar tills vi reser o 7 av dem ska jag jobba... blää.. tiden går så sakta när man längtar! Snart dags o börja packa ju.. *pirr i magen* Jag känner att resan kommer bli så underbar! Vi längtar enormt båda efter att bara få va o slippa alla måsten, slappa i solen o ta dagen som den kommer.. BADA!!! Wiiihiii!!

Nä, nu ska jag ner o tömma maskinerna, ha en fin dag i solen alla!!

image165
Abbe åker bil..
image166
Rastning i skogen...


JÄÄÄÄ...rnsprikar också!!

Inte lika mysigt att vakna idag som jag hade väntat. Min enda sovmorgon på typ två veckor och man blir väckt av en stressad man och en pipig hund. Andreas hade försovit sig och hade inte tid att gå ut me Abbe (som jag gjort för honom hela helgen) så jag kunde få njuta av min enda sovmorgone, NÄPP för jag skulle upp o traska tyckte de båda tydligen...
Har drömt mardrömmar också hela natten, svårt att släppa det när man vaknar ibland, kändes så verkligt! Min lillebror blev skjuten och dog, jag bara skrek och skrek... usch, vilken tur att det bara va en dröm! Kan nån tyda drömmar?? Nyfiken på sånt...

När jag nu stigit upp och gått me Abbe ser jag att lägenheten e stökig, jag som städade sååå grundligt och fint häromdagen!!! Andreas ska få en kurs av mig hur man viker ihop tomma mjölkpaket och slänger dem... och att sopor inte går ut av sig själv, o absolut inte från vasken ner i soptunnan av sig själv!! Han säger att "jag gör ju det så bra, allt det där me kök o städ!" Haha, den lätta går jag inte på... =)

Så att eee.... jag får väl städa nu, zzzzzz... lovat moffe att hälsa på honom idag så jag sätter väl i gång helt enkelt!! Min rygg får vänta o vila...

Ps. Hoppas ni förstod att "pollarna" inte är menat som POLARNA och att jag stavat fel utan det e lite internt, gnäggade åt Linnèa en gång när hon åter igen fick bra på nån tenta o efter det e hon en liten "polle" hon, vi andra skulle nog mest bara vilja va POLLAR, haha, nädå vi e så duktiga vi!! *lina o jag släpper L:et nu* O Mirja... du e me en polle, black beauty för fan!! *hihi* ds.

Hej å hå

Ibland...

...tycker jag inte att regnet är bra, speciellt inte när det förstör!! Folk dör.. hem förstörs, resor ställs in.

Jobbat idag också, varit ganska lugnt idag. Eftersom det är helg har vi inte städningar, duschar och inköp till gamlingarna så det blir bara att plocka upp dem om mornarna, titta till dem, laga mat och ge dem medicin innan det är dags att lägga dem igen. Jobb imorgon också, sen är jag faktiskt ledig måndag då jag bestämt fika med moffe! Ringde honom idag, han blev så lycklig!! Ååå.. min goa moffe!!

Imorgon är det kalas, ska direkt efter jobbet till Öllsjö och fira svärmor. Ska bli trevligt, hoppas det blir väder för grill! Kommer va jättetrött men det får jag va.. Inget o göra åt den saken.

Ikväll är älskling ute och svirar, hoppas han har skoj! Jag är också sugen, eller ja... skulle VILJA men ORKAR inte.. hjärnan säger en sak men kroppen säger en annan.
Tagit en lång dusch o skrubbat hela mig, ska försöka få bort all död hud nu innan resan så man ny och fräsch bränna! WIIIHIII!! Skulle inte förvåna mig om det regnar där nere också hela veckan.. hör på mig, PESSIMISTEN!! Nädå, OM (jag säger bara OM) det är kasst väder på Kreta den veckan vi ska ner så får det va det, vi får iaf miljöombyte och slipper alla måsten här hemma och jag och mitt hjärta får njuta av att bara va.. vi två tillsammans!! Hel heeeela vecka, fattar det inte! Längtar så mycket, 19 dagar kvar! 12 dagar av dem ska jag jobba.

Snälla snälla låt de 12 dagarna gå snabbt och smärtfritt! Man önskar ju för fanken livet ur sig själv i mellanåt..

Hur mår ni mina små "pollar" i skolan? Lina, Linnèa, Linda, Mia, Becca??? VAR E NIII??? Jobbar ni som jag, duktiga flickor!! Tagit tag i nån komplettering? Inte jag... ATTANS!  Jag tänkte att sommaren är lång och jag kommer kunna läsa hela den där "Begrav mig stående" (som man vill när man läser den) lätt som en plätt och sen hinna analysera den men eftersom jag inte tycker sommaren har börjat och det redan är juli undrar jag som jag någonsin kommer kunna ta tag i det där?! Problemet är också att ju längre man väntar destu mer släpper man det som varit och minnet sviker... vad handlade nu det där om? Har 6 av 18 veckors LIA att styra upp också.. måste ringa tandläkaren också... *funderar* just det, telia också!! Ahh.. dessa måsten som inte verkar få plats i min hjärna. Önskar att min hjärna var som Andreas magsäck ibland, han brukar snurra rundor där han sitter för att kunna få ner det sista på tallriken, påstår att hans mage är som ett parkeringshus, var del i kostcirkeln har sin "ficka" och snurrar han får han plats med lite till...hahaha, gulle han! Men om jag "headbangar" riktigt ordentligt kanske minnet faller på plats då? Njaaee..

Nu ska jag headbanga.. See U

image163

image164


O så va det fredag!

Känns inte som fredag när man ska jobba helg, men iaf - det e fredag!

Trött i huvudet efter veckan, två dagar till sen ledig en dag iaf. Jag måste peppa mig själv med att en resa väntar, annars hade jag inte orkat jobba så här.. Inget val iofs.

Har en rolig gamling jag går till, hon är dement och kan på två minuter glömma vem jag är. Blir lika glad varje gång jag kommer men förstår inte hur det kan finnas sååå snälla människor som kommer och hälsar på henne hela tiden, "GRATIS" dessutom. Med sin breda skånska säger hon "Vim betalar di??" "Åh, jag tycker jag känner igen di.. så snälla ögon.. fin hy har du åsse!" Tanken kom ju att allt är ju relativt, beror på vad man jämför med. Jämför hon med sig själv så kan jag ju hålla med om att min hy är ganska fin men för övrigt ser det ut som jag rört runt med fejset i en fondygryta när jag jobbar, svettas.. fryser, svettas, fryser o så svettas man en jäkla massa också!

Träffar så underliga människor allt som oftast. Idag när jag väntade på bussen kom först en man, sådär i 35-års åldern och bara stirrade och sa hej, sen gick han. Efter det kom en dansk och trodde jag fattade vad han sa, försökte se upptagen ut med min mobil. Efter det kom det en kille som hade långa kvinnonaglar, han saknade ena handen, istället hade han fått dit opererat en tå att greppa med, hans gula tånagel där på stumpen var lång och han kämpade så innerligt för att bita av den. Min fantasi flödade och jag hade svårt att ta ögon från honom där han satt och hade sin lilla tå i munnen.. kändes lika äckligt som om jag hade dragit av mig skor och strumpor och bitit på mina tånaglar.. ÖÖÖRRRKKK!!
Älskar vackra händer och det äckligaste jag vet är speciellt när killar har långa naglar, ovårdade skitiga naglar... När de då har en gul tånagel i munnen kan jag liksom inte låta bli o stirra... *rysning*
Dessutom räckte han fram ett plopp-choklad som han ville bjuda... log tillgjort och tackade snällt nej. Alltså, ta inte detta fel, det är ju helt otroligt bra att de kan operera tår på händer så de som saknar fingrar kan greppa men.. ah, ska sluta förklara mig, det föll mig inte i smaken precis!

Nog om tår..

Snart kommer lillebror hit och ska umgås en stund, han ska kolla på "Smens baglumma" här i kristianstad ikväll så det e hur bra som helst o ha syrran som bor i stan då, han ville komma hit o dricka ett par öl innan han drar vidare, självklart... lillen får alltid komma!!
Andreas ska också ut, bara jag o Abbe som får lägga oss i tid när hela kristianstad festar. Undra hur jag ska kunna sova? Öronproppar e en bra uppfinning!

Nä vet ni va, nu lämnar jag bloggen tills en annan dag!


image160


image162
Cooling!! hehe
 

Lovely!!

Är det bara jag som tycker om regn? När jag skulle till CSK idag klädde jag mig i kläder efter väder, drog över en regn-poncho o satte mig på cykeln i ösregnet. Cyklade lugnt o skönt, tittade på alla andra tokar som springer och ser allmänt besvärade ut, var jag än gick så kom någon kommentar om regnet "usch sicket väder!" "det bara regnar och regnar.." Allmänt deprimerande. När jag kom till posten sa jag bara till hon i kassan som tittade på mig som såg ut som en blöt hund -"det regnar ute!" och log... hon tittade surt tillbaka o sa - "Jag VET..." Aja, surkärring..
Tycker det är en skön känsla att plaska ute i regnet, inte vuxit upp ännu =) Typiskt att jag inte har gummistövlar o kan gå ut i vattenpölarna i plaska! Jag cyklade i alla pölar jag kunde hitta. Så rogivande och härligt att bara stå i regnet o låta sig bli blöt, hur mycket man än springer o försöker undvika allt regn så blir man ju ändå blöt, varför inte njuta av det istället?

Anmälde mig som blodgivare och va där i dag för att ta prover om jag var en lämplig givare. Läste genom alla papper jag fick och fyllde i svar på frågorna. Allt verkade gå bra- aldrig provat narkotika, inga hjärtsjukdomar, har INTE hiv... osv osv, sånt som känns väldigt avsides, men man skulle i de fallen rådgöra med läkare. Men så kom jag in till sköterskan som skulle ta proverna, pratade om blodtryck o så, sa att jag haft högt blodtryck i mellanåt eftersom jag äter en viss medicin. TOTALT tabu att lämna blod om man äter sådan medicin som jag! Fick tacka för mig o lämna blodcentralen, jag som ville hjälpa!
Om man har HIV ska man rådgöra med läkare men äter jag en medicin som man kan både vara gravid och amma när man äter är det totalt tabu att lämna blod!! Hur går detta till? Aja.. försökte iaf.

Vad är vitsen med att vara ledig en dag mitt i en katastrof-period av jobb? Man har ju för fan ångest hela den dan över att dagen ska gå för snabbt o plötsligt behöva jobba igen.. Sån dag e det idag! Har iaf städat o fått fint här hemma, tvättar nu, så skönt när allt e klart!

Katalogen har kommit idag där man kan beställa diverse saker till resan, eller tills man åker hem igen, ska nog lägga mig på rygg en stund när tvätten e klar o glo i den!

Ut i regnet me er!!

image157 

  image158

6 av 7

En hemsk veckan, jobbar sex av sju dagar o jag som HATAR mitt sommarjobb! Kanske inte ska klaga, det är ju inte det lättaste att få jobb... Allt går iaf mycket lättare nu när vi har en resa att se fram emot! Vi går runt o kallar varandra greker o tjatar om all tzatziki o fetaost osv osv vi ska äta! Dricka en iskall öl under parasollet på stranden o bara njuuuuta!!!!

Svärmor ringde idag och berättade att hon köpt varsett MEGAbadlakan till oss som vi ska ha med oss, en flickigt o ett pojkigt... hon e för go..

I helgen börjar Kristianstaddagarna, naturligtvis ska jag jobba hela helgen, men det gör inget... inte mkt att hänga i granen de där dagarna.. Måste ju spara nu me inför resan!! *hihi*

(förlåt... kan inte sluta tjata om resan! Nä förressten, ska inte be om ursäkt, vi är väl förtjänta av den här resan - jag och mitt hjärta!!)

Kommer kännas konstigt att vara utan vår lille Abbe-plutt en hel vecka, men han kommer ha det toppen hos Scott, OJ va de kommer trötta ut varandra!!
Vi pratade om det i går, jag och Andreas, hur det ska gå när Abbe vill ha sitt "kvälls-kurr" med svärmor och svärfar i sängen innan han somnar.. *skrattar* Det är nämligen så att varje kväll har vi tre ett litet bus innan vi somnar, det hör liksom till.. O Abbe är inte den som är lugnast när han kommer igång, haha, vilken show!

Saknar min mamma... lilla mamma... Så längesedan vi fick en bra stund på oss att sitta ner o prata och hitta på något mysigt tillsammans som vi brukar. Allt bara flyter på och alla har sitt, pratar med henne varje dag men... man vill liksom kunna krama om henne och prata ostört. Ska minsann se till o hitta en stund tillsammans med henne SNART!! Får dåligt samvete för allt nuförtiden, allt/alla man inte hinner med.. Inte träffat moffe sen midsommar då jag lämnade en blomma till honom, tänker på honom nu speciellt när jag springer runt till alla andra äldre människor... det är ju egentligen han jag vill finnas där för och hjälpa. Vänner som jag skulle vilja träffa oftare och prata strunt med... min lillebror som knegar på med sitt slit-sommar-jobb. Skulle vilja orka ha tid att gå långa promenader med Abbe varje dag, skulle vilja ha fint här hemma alltid och kunna va en super-duper flickvän för Andreas... Min storebror behöver mig också.. hemska mig!! Hoppas allt blir lugnare till hösten när praktiken börjar och jag slipper pendla så långt.

Nu ska jag umgås med mina pojkar..

Ledig i morgon, JIIIPPPIII!!

Fjärilar i magen!!

ÅÅååå, då har äntligen jag och älskling bokat resa!! Vi har suttit här och grundligt letat genom resebolag efter resebolag ett ex antal gånger men inte hittat ett riktigt sånt där fynd, igårkväll blev vi så trötta på det och kände att bokar vi inte nu kommer tiden gå och det kommer inte bli av så vi bestämde oss att ikväll ska vi boka innan vi lämnar datorn - och så blev det! Den 26:e bär det av mot Kreta i Grekland till ett beachhotell där

image154  image155
Stranden... o byn...

image156 
Visst ser det härligt ut??

OJOJ va jag längtar, vi har aldrig rest tillsammans heller!! Spännande.. säker på att vi kommer få det helt underbart!!
Vi får leva på makaroner nu fram till resan sen leva gott där på tzatsiki, grekisk sallad och STORA TOMATER!
haha, skrattade som vanligt både åt och med min älskling igår när vi disskuterade alla de där tilläggen man får räkna med i priset, han tittade på mig och sa "Kan inte du gå till hotellet från flygplatsen så tar jag transfer med väskorna, då slipper vi ju lite av transferkostnaden!!" Sen skrattade han bara... han e sååå rolig ibland han... ;-)

Nu ringde han precis "Hallå din lilla grek!!" Hihi, vi e eggade vi!

Nu ska jag planera lite budget o se vad jag kan sälja på tradera så jag kanske kan få ihop en extra slant!

//Fattiga kyrkråttan


RSS 2.0