Dream or for real?

Vaknade alldeles ifrån mig, drömt så hemskt i natt.. Det känns så verkligt på ngt sätt, nästan som att klumpen i halsen finns kvar när man vaknar. Ibland när jag drömmer så hemskt tänker jag i drömmen att det måste vara en dröm, ändå känns det så verkligt! *rys*

Börjar bli riktigt nervös inför morgondagen, det jag fasat för i så många år ska bli gjort imorgon. Många som skriver/säger att det inte är så farligt osv, hur allt kommer gå till osv. Saken är den att jag vet precis hur det kommer gå till, ungefära storleken på "slangen" (eller vad man ska kalla den), vilken bedövning man får osv. Jag repeterar det för mig själv i huvudet gång på gång för att vara så förberedd jag bara kan på det som komma skall. Jag vet att jag kommer klara detta fint, men det kommer antagligen en tår eller två pga att jag e så satans rädd för detta!! (För er som inte fattar alls vad jag pratar om så är det gastroscopi jag ska genomgå imorgon.)
Jag som inte ens klarar av när doktorn ska ha en pinne i halsen o kolla halsfluss, allt vad hals är är FOBI! Klöks ju för fan bara jag har en tandborste i munnen.
På frågan om varför man inte kan få bli sövd vid denna undersökning fick jag till svar "Nej, det går tyvärr inte eftersom vi behöver din hjälp att svälja slangen tills vi kommer förbi struphuvudet!"
Jo, men jag känner mig genast mycket tryggare och lugnare! *gaah*
Andreas däremot tycker detta är oerhört spännande och har föreslagit att sköta kameran och ja, hela undersökningen om det skulle va så. (detta endast för att han älskar att tetas med mig, killar..killar...) Han undrar också om man kan få behålla filmen och kolla på den hemma!? Njaaee.. om man hade fått det vet jag inte riktigt om jag skulle vilja se från mun genom strupe, magmun och ner i magsäcken mer än en gång.
Enligt svärmor kan man få extra bedövning, jag hoppas på allt!! Om det så ska va första gången jag provar på narkotika så gärna för mig!! Något som gör att jag bara älskar att bli undersökt oralt..

När jag opererats tidigare fick jag ett mirakelpiller innan jag skulle bli sövd, DET pillret skulle jag vilja ha i kroppen imorgon sådär vid 9 tiden! Nä, nu får jag lägga av.. Andreas finns där, håller min hand.. Förhoppningsvis tyst o inte frågar 3028 frågor (Typ lika nyfiken som jag) Känns skönt att han finns där med mig. Jag trodde inte han ville följa med in eftersom det inte är den ljuvaste musiken för öronen att höra någon klökas för livet men det brydde han sig inte om, skönt!
Ska äta en dunderportion ikväll, sen e det fastande tills undersökningen, efter det undrar jag om jag är så sugen på ngt annat än möjligtvis yoghurt.

Snälla, ni som har en liten liten pytte liten tanke över, låna mig den e ni goa? tack..
 
 
Vilken väg ner och "redskapet" - kameran.. *rys som tusan*
image270


Kommentarer
Postat av: Line

Hej!Ville bara säga att jag håller båda tummarna för dig imorgon!Jag har själv gjort gastroskopi för ca 1 år sedan och var dönervös, började nästan gråta inne hos sjuksköterskan som satte nålen, så inte ens att man nästan är färdig sjuksköterska själv hjälpte i det fallet. Men jag lovar, med massvis av bedövning och lugnande, vilket du definitivt ska kräva(!!)så kommer det gå galant. Jag var till och med så borta att jag inte kom ihåg vad doktorn sa om undersökningen, härligt!Så, när undersökningen är klar kommer du tycka att det inte alls var lika farligt som du trodde!Vilken doktor ska du till?Håll din älskling hårt i handen, så ska du se att det går alldeles utmärkt!Styrkekramar!

2007-09-18 @ 10:46:23
URL: http://liine.webblogg.se
Postat av: Anna

Line: TUSEN TACK!! Kändes bättre efter ditt inlägg, så man kan verkligen kräva lugnande? TOPPEN! Jag ska till en magspecialist i Hässleholm. Jag tror alla (oavsett fobi) tycker denna undersökningen är obehaglig.. usch.. Jag ska nog klara det, kommer nog en tår också! =) "Hoppas" de hittar ngt så man kan bota mina problem.. Tack igen, kram

2007-09-18 @ 13:49:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0