Tråk-veckan SLUT!!

igår va sista dagen på världens tråkigaste kurs.. ah, lite överdrivet, en del av innehållet va intressant men ingen av oss i klassen var speciellt motiverade utan kämpade oss igenom det med ångest.
Förra skolåret var så tuff och alla gav allt de kunde, när väl sommaren kom var det bara att jobba, svårt utan pengar liksom.. Många i klassen jobbade fram till söndagen innan skolan startade igen och det gör att man inte fått ngn vila alls utan energin var uttömd. Jag är så glad att jag fick en vecka på Kreta!! =)
Kursen innehöll allt från kriminalvårdens organisation till föreläsningar om droger, ekonomi, frivården etc. För första gången tycker jag frivården verkar ganska intressant, det är ju faktiskt mycket behandling i det. Fick träffa narkotikahunden "Jonna" som var så grym, imponerad till tusen! Vi fick testa hennes förmåga för sök och gömde knark i cafeterian, det tog inte många minuter innan Jonna hittade gömman, duktig kicka!!

Iaf så fick jag mitt intyg igår, ännu ett fint bevis att stoppa i min CV för framtida arbetssök! Fick gå fram en och en och ta i hand med kursledarna med en varm applåd! Våra lärare från skolan va där och informerade om denna och nästa termin. Känns bra att det mesta teoretiska är över, mer praktiskt som väntar!

När jag kom hem åkte jag och Andreas till PayC och handlade, 30% rabatt på allt i butiken, det e oftast där jag köper målardukar etc så jag passade på att fylla lagret! Sitter nu och väntar på att grunden ska torka så jag kan få sätta igång med skapandet *lovely*

min mage gör mig tokig!!!!!!! Haft ännu mer ont nu de senaste två dagarna, vaknade med magont idag.. ajaj! Vännerna vill ut, jag vill me men man tappar liksom sugen på att göra något när magen krånglar.. gör ju så ont! Tabletterna hjälper inte mer! Har fått tid nu hos en magspecialist som ska ner och kolla i magen med kamera, även kallat gastroscopi. Verkligen fasat för detta i många år och vägrat innan men jag orkar inte ha det såhär så nu ska jag ta tjuren vid hornen och gå igenom den här undersökningen! "förhoppningsvis" hittar de ngt så jag iaf VET och kanske kan bota det. Hur ska det annars gå?


Imorgon kommer svärföräldrarna på fika, ville göra ngt för dem eftersom de VERKLIGEN hjälpt oss i två veckorna nu med Albert! Hade inte klarat det utan dem, Andreas har jobbat borta i veckorna och jag har ju varit i Malmö.. Någon av oss hade fått stanna hemma annars.. TACK!

Nu ska jag pyssla lite till! TREVLIG HELG!!

Kommentarer
Postat av: Linda Hili

Jag håller med dig... Helt underbart att dessa två veckor är över... Vi ses till jul loppan... puss och Kram

2007-09-01 @ 12:42:52
Postat av: Anna

Eller kanske innan, hihi!

2007-09-02 @ 19:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0