Snart så..

Det är bara 6 dagar kvar tills vår "diet" börjar. Då startar Camebridge-kuren här hemma, för oss båda men på olika vis.. Andreas kör värsting-kuren men det varken får eller vill jag göra. Jag ska kombinera drinkarna med mat.. Ni som inte vet vad detta är kan kolla här!

Det ska bli spännande, vi har ju bestämt detta sedan ganska länge men sparat oss eftersom vi visste att vi skulle stöta på många hinder och frestelser på vägen så datumet är satt på måndag - 14/4.
Jag har 7kg att tampas med och det kommer ta lite längre tid för mig än för Andreas, dels för att han är man och de har lättare att tappa vikt (bättre ämnesomsättning än oss kvinnor) men också för att jag kombinerar med mat.
Återkommer om detta.. =)

Det har varit en bra dag idag på praktiken. Att testa mig e inte lika skoj längre förutom för den nyaste killen som tycker att det e skoj me en yngre LITEN tjej att tetas med, jag får använda min mun + pondus mycket mycket mer bara pga av min ålder och storlek.. inte rättvist ibland men det får jag ta och det gör jag också!
Känns bra att det är sista veckan på praktiken och att jag förhoppningsvis kommer bli inringd senare på timmar istället. Lön är ju en liten morot i jobbet o jag vill känna mig mer självständig. Nu menar jag inte att pengarna spelar stor roll på det viset, hade det varit så hade jag varit dum som utbildar mig inom vård av människor, de är alltid underbetalda tycker jag.. Men man är ganska less på att leva på CSN och känna sig ständigt fattig och till last. Man vill känna att man får lön för det man ger av sig själv, för det är faktiskt en stor del man ger av sig själv... man måste ständigt tänka sig för, vara på sin vakt och tänka på att ungdomen har det tufft så allt som kommer i deras väg ska vi kunna hantera och stötta upp dem så gott vi kan. Trots att vårt tålamod och humör ibland tryter är det inget vi får låta gå ut över ungdomarna.. sådant tar på krafterna. Samtidigt har jag allt som oftast roligt på jobbet och skrattar mycket med ungdomarna + personal, o det gör tusan så mycket för mig!! =)
En som kom idag o sa upp sig med omedelbar verkan... han kände inte att han fixade jobbet.. trist när sånt händer..

Trött idag, knappt sovit i natt... Ska ta en sväng med lillvovven nu, sen ska han badas!
Ha en go måndagskväll...

image684
                                                                                                    Trött....

Kommentarer
Postat av: miian

tyckte jag såg dej och din lille prins här utanför på söders höjder idag när ni var ute på kisserunda ;) !?
han e så söt.
Bor ni med här i krokarna?vi bor på handskmakaregatan :)
Ja just de,du känner ju Sanra...samma trapp som henne!
Cambridge är "bra" men jobbigt,lycka till-du kommer fixa det galant!
hur länge till har du praktik?
ahh tusen frågor ;)

2008-04-07 @ 21:35:35
URL: http://miian.blogg.se
Postat av: Johanna

Hej!! Dom soporna går min faja med på.. Han gick på dom förra sommaren med och då gick han ner jätte mycket! =) Men sen måste man äta bra efter oxå odet gjorde ju inte han! Hoppas det kommer gå bra för er.. Men det gör d säkert..Finns bara viljan så.. Tack för komplimangen säger Olivia! Hihi.. Kram på dig

2008-04-07 @ 21:55:16
URL: http://bajbiii.blogg.se
Postat av: Johanna

sopporna.. ;)

2008-04-07 @ 22:06:09
URL: http://bajbiii.blogg.se
Postat av: camilla

Hejhej!

jag ska också börja med shakes.. dock inte cambridge då jag int tycker de mättar så bra. Jag kör på herbalife, gjorde jag efter jag fick sonen också. Gick då ner 10 kg och behöll vikten sen! Nu är det 10 kg till att börja med som ska bort. Börjar imorgon med dryckerna.. spännande!

Min mamma har gått ner mkt med cambridge så lycka till!
kram

2008-04-08 @ 07:55:20
URL: http://muharremi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0