Vandrande bakterie

Vaknade med sån jäkla halsont!! Smått snorig o AJ va ont det gör i halsen. Ser inget när jag kollar ner, alltså... är det tjockare där nere idag än igår? inte vet jag, tycker jag ser en prick, tyder inte det på halsfluss?

ÅÅååååå, jag har inte tid med det här!! Jag har redan fjäskat till mig att få hemuppgifter v 8 så vi ska kunna glida me skidorna, aja.. "inte måla fan på väggen nu Anna!" (Den gode som talar =)

Ledig fyra dagar nu o det e skönt!
Ibland är jag så trött på eftermiddagen/kvällen på tåget hem så det känns som jag ska spy av trötthet. Ögonen ser ut som Sid`s i Ice Age (de flyger isär när jag e trött)  blek o sliten i ansiktet med lite taskiga rester av sminket sen dagen, ser typ ut som Sid + Marilyn Manson i ansiktet!
 
Vad säger du Becca? Ser du likheten? du brukar ju sitta framför mig vid detta laget! *hahaha* Vilken mix...
Överdriver lite så ni vet...

Typiskt att jag känner mig krasslig idag, S o barnen ville ses idag o det vill jag med men barnen har varit krassliga så länge så jag vågar inte träffa dem ifall de blir smittade..

Ska bara va med världens bästa Albert idag!
Hur kan man älska sin hund så mkt? Jag tror jag vet varför..
VARJE DAG blir han lycklig över att se mig, även om jag så bara varit ute med soporna.
VARJE DAG ska vi kramas o kela (bokstavligen kramas) Han hoppar upp, baktassarna i ljumsken, framtassarna om halsen o huvudet vilandes på axeln. Ska man sen ta bort honom klamrar han sig fast med tassarna om halsen så man får konka på honom en stund innan han tröttnar o vill busa igen.
VARJE NATT ligger han o "grymtar" i sängen med oss, oftast nere vid fötterna. Han är trött som få så när jag ska med tåget på morgonen måste jag tvinga ut honom. Smyger fram till sängen o klappar honom, då öppnar han ena ögat o stänger det snabbt igen, trycker in nosen under husses täcke o somnar om.. ingen action på morgonen på Albert iaf. När man väl får upp honom ska han sträcka ut varje muskel i taget som nån slags DIVA. Sen tippar han på och gör det nödvändigaste för att sen dra in o hoppa i säng igen.
Så mycket som rör sig runt just Albert för oss, om han varit ensam för länge, när vi rastade sist, när va vi i parken senast? har han ont när han piper så? Ha regler o va kärleksfull..

Så glad att jag har honom, han är terapi för mig. Kan inte tänka mig att va utan honom (låter som jag har en mänsklig bebis, men han e en vovve-bebis=)
På söndag fyller han 2 år. Kan inte glömma hur han såg ut när vi hämtade honom.
Han hade precis fyllt 1 år, en man hade haft honom sen han var 12 veckor, mannen var änkeman och ville ha sällskap men träffade såsmåningom en ny kvinna och Albert var inte önskad längre. Han fick komma tillbaka till kenneln som verkade ha noll koll på hundar. Som sagt..
..när vi hämtade honom hade han varit ute konstant i två veckor, vill poängtera att detta var i februari månad med snö och kyla. Såg ut som om han inte fått mat på den tiden heller. Albert hade en kedja runt halsen som var för liten, den hade skavt av pälsen så Albert var kal på halsen. Undrar om han någonsin blivit tvättad? Skitig som tusan!
På nätterna och när de var själva hemma stängdes hundarna in i KATTBURAR! Hon sa t.o.m till mig när jag hämtade honom (o fick honom i en kattbur) att där kunde jag stänga in honom om nätterna o dagarna så jag inte var hemma!!!!!! Kan ni tänka er? Hemska människa..
Här fick han leksaker för första gången o dem håller han så nära sig det går. För att va en terrier o ha den bakgrunden han har kunde vi inte ha lyckats bättre med vår favorit!
image448
Albert - som valp
image449

image450 image451
image454
image453

//The Hobbit

Kommentarer
Postat av: Linnet

varför varför varför är det inte KOLL på folk som väljer att föda upp djur??? jag fattar inte, hur kan vem som helst ha en massa djur som inte ens kan ta hand om dom, som inte bryr sig ett skit om dom?
man borde få ta ett lögndetektortest när man ska skaffa djur så man vet vilka som bryr sig och inte...
tur abbe fick dte bättre. anmäl hon som han kom ifrån!

2008-01-18 @ 11:02:31
Postat av: Anna

linnet: min brors kompis som e polis ville direkt göra ngt åt det när han hörde!! men vi har inte anmält... kanske man ska? varna andra iaf, hon lägger ff ut annonser på nätet, använder samma bilder som när vi köpte Abbe! sjuka människa...

2008-01-18 @ 12:32:16
URL: http://annaalbert.blogg.se
Postat av: malin

Men allvar! Ni måste ju göra en anmälan! Inte kan ni väl ha på ert samvete att fler djur är Abbe blir behandlade illa! Nej, gör en anmälan om inte idag så i morgon! Det där är ju allvarligt som tusan!!!!!!! Och anmälan kan vara anonym om inte annat! Vi måste värna om varandra, oavsett om det är djur eller människor!

2008-01-18 @ 20:32:50
Postat av: Anna

Malin: en ny kommentatör? *kul* Även om det e en ganska ilsken sådan.. Okej, förstår din ilska över sånt här, du är inte ensam om den ilskan. Saken är den att det nu är ett år sedan vi köpte honom och det känns som det gått lång tid för att plötsligt göra en anmälan.. självklart skulle man ändå kunna göra det. Jag tänker inte komma med någon annan ursäkt till att det inte skett innan än att det varit mycket som tagit min tid och mina tankar som handlar om mina nära och kära, de prioriterar jag högst på listan! Jag kan inte rädda världen, men på dej låter det som jag är värsta djurplågaren!! Välkommen att läsa o kommentera igen! ha de!

2008-01-19 @ 13:45:22
URL: http://annaalbert.blogg.se
Postat av: Becca

Hahahaha....jo, det finns en viss likhet!!! Du är ju för go vännen=)

2008-01-20 @ 23:49:37
Postat av: AMelie

Ja snälla! Anmäl henne, fruktansvärda VIDRIGA människa, små små valpar utomhus i februari och kattburar, nej fy fan. Snälla ANMÄL henne!!!!! Sånt här får fan bara inte fortgå. Vidrigt!

2008-01-25 @ 11:33:06
URL: http://www.snuttetuffe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0